Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
ORGANITZACIÓ

AODL - Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) té com a objectiu la promoció socioeconòmica, ocupació i formació per a l'ocupació al municipi. Per això, des des de la creació del departament l'any 2009, treballem en els següents àmbits:


Creació d'empreses: Facilitem les condicions de noves iniciatives empresarials amb potencial de creixement i futur, amb especial incidència en el desenvolupament de sectors estratègics i en l'emprenedoria com a motor. Comptem per a aquesta tasca amb el suport de l'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló i el departament de Comerç. També disposem d'informació d'ajudes i subvencions destinades a l'obertura de noves iniciatives empresarials.


Creixement empresarial: Generem les condicions que impulsen la sostenibilitat, accés a finançament, la cooperació i la millora gestió empresarial. En aquest sentit, el Consell de Desenvolupament Local


Ocupació_ Agència de Col·locació Autoritzada núm. 1000000107: Facilitem l'accés al treball i la formació de les persones aturades, avançant en un mercat laboral de qualitat i intentant atendre les necessitats de l'empresariat. També prioritzem l'atenció a les persones desocupades i fomentem fórmules que contribuïsquen a generar contractació per part de les empreses i milloren l'ocupabilitat present i futura de les persones.


Capital humà: Promovem l'orientació laboral i professional, desenvolupant el capital humà per afavorir el progrés professional de les persones en actiu i en l'atur.


Relacions institucionals: Promovem els fluxos, els intercanvis i les relacions institucionals per impulsar l'economia de la ciutat.


Promoció territorial: Coordinem accions de promoció econòmica territorial.


Per tant, si necessites assessorament en qualsevol d'aquestes qüestions, no dubtes a posar-te en contacte amb l'AODL.

També us atendrem presencialment, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h, a l'Oficina de l'AODL, en la primera planta de la ''Cámara Agraria'' (C/ Cesar Cataldo, 2) Telf. 964 470 597


Responsable polític: Sr. Román José Sánchez Mateu, regidor delegat de Promoció de l'Àmbit Local, serveis adscrits a l'Àrea de Serveis al ciutadà.

Creat per ralbero el 17/03/2016
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/03/2019 13:00 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló