Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
NORMATIVA COMERCIAL I SUBVENCIONS

Ajudes i subvencions al comerç

El sector comercial, tant els empresaris ja existents com els emprenedors interessats en obrir un nou establiment, pot acollir-se, depenent de les característiques del seu negoci, a diversos programes d'ajudes oferides per les administracions publiques (IVACE, Portal del Comerciante de la Generalitat Valenciana, Cambra de Comerç, Ministeri d'Economia i altres organismes.

Les subvencions poden consistir en ajudes directes o en crèdits en bones condicions de tipus d'interès i termini de devolució, per a facilitar la implantació i modernització d'establiments comercials.

A més de les subvencions per a comerciants, la web municipal informa d'altres subvencions a la secció "Ajudes i subvencions".

La normativa completa reguladora d'aquestes subvencions es publica als Butlletins Oficials corresponents, única font jurídicament vàlida de les convocatòries i actes administratius que s'hi deriven.

Per obtenir més informació sobre subvencions al sector comercial, podeu posar-vos en contacte amb l'AFIC de l'Ajuntament de Benicarló.

A més, us recordem que l'oficina ("Antena") de la Cambra de Comerç de Castelló a Benicarló també ofereix informació sobre ajudes a l'ocupació, emprenedors, i altres sectors.


i en castellà teniu:

Creat per cinta el 07/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 15/02/2019 14:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló