Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
CAMPANYES PROMOCIONALS

Campanyes d'animació i promoció

La Regidoria de Comerç i Mercats, junt a les diverses associacions de comerciants de la ciutat, organitza al llarg de l'any activitats d'animació i promoció comercial, com és el cas de les tradicionals desfilades de moda, el remat final de les rebaixes a "Comerç al carrer", o els arrelats concursos d'aparadors comercials de Nadal i Falles.

Cal també destacar la gran campanya de sorteig de 10.000 euros en compres que organitza la Unió de Comerços de Benicarló, que va començar de manera pionera a la comarca a l'any 1999 i té tots els anys un gran èxit de participació.

L'Associació de Venedors del Mercat Central organitza també campanyes en el seu àmbit d'actuació, com és el cas del sorteig de cistelles i lots de nadal, la contractació d'animació nadalenca (Pares Noel, caramels, globus per als xiquets), o sortejos de premis entre els seus clients com va fer fa uns anys al obsequiar amb un creuer a un afortunat comprador del Mercat.

Per la seua part, l'Associació de Comerç i Serveis de Benicarló participa en les campanyes que a nivell provincial organitza PYMEC, a més de col·laborar tradicionalment en els concursos d'aparadors comercials de Falles.

En aquesta secció es poden consultar els detalls de les campanyes comercials en marxa en cada moment, les noticies i l'actualitat comercial; per a més informació poden adreçar-se a l'oficina AFIC de l'Ajuntament de Benicarló.

Document Idioma Format Longitud Actualitzat Autor

Bases concurs aparadors Nadal 2018

Ací podeu consultar les bases del XXIV Concurs d'aparadors de nadal. Termini per a presentar inscripcions al concurs el dia 30 novembre a les 14.00h.

pdf 43,38 KB 22/11/2018

cinta

Nit en Vetla 2018

Ací podeu consultar tota la programació cultural i els establiments que participen

pdf 2,58 MB 29/06/2018

cinta

Creat per cinta el 22/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/12/2018 14:16 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló