Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
CAMPANYES PROMOCIONALS

Campanyes d'animació i promoció

La Regidoria de Comerç i Mercats, junt a les diverses associacions de comerciants de la ciutat, organitza al llarg de l'any activitats d'animació i promoció comercial, com és el cas de les tradicionals desfilades de moda, el remat final de les rebaixes a “Comerç al carrer”, o els arrelats concursos d'aparadors comercials de Nadal i Falles.

Cal també destacar la gran campanya de sorteig de 10.000 euros en compres que organitza la Unió de Comerços de Benicarló, que va començar de manera pionera a la comarca a l'any 1999 i té tots els anys un gran èxit de participació.

L'Associació de Venedors del Mercat Central organitza també campanyes en el seu àmbit d'actuació, com és el cas del sorteig de cistelles i lots de nadal, la contractació d'animació nadalenca (Pares Noel, caramels, globus per als xiquets), o sortejos de premis entre els seus clients com va fer fa uns anys al obsequiar amb un creuer a un afortunat comprador del Mercat.

Per la seua part, l'Associació de Comerç i Serveis de Benicarló participa en les campanyes que a nivell provincial organitza PYMEC, a més de col·laborar tradicionalment en els concursos d'aparadors comercials de Falles.

En aquesta secció es poden consultar els detalls de les campanyes comercials en marxa en cada moment; per a més informació poden adreçar-se a l'oficina AFIC de l'Ajuntament de Benicarló.

  • Benibodas 2016 Ací podeu consultar les activitats que es poratran a terme en esta segona edició
  • Concurs Aparadors Nadal 2016 Ací podeu consultar les Bases del XXII Concurs d'Aparadors de Nadal. Termini per a inscripcions: 5 de desembre a les 14.00h
  • La Nit en Vetla-2016 Ací podreu consultar tota la programació cultural i els establiments que hi participen a la campanya.

i en castellà teniu:

  • La Noche En Vela 2016 Aqui pueden consultar toda la programación cultural y los establecimientos que participan
Document Idioma Format Longitud Actualitzat Autor

III Circuito de carrera popular de Benicarló.

Aqui puede consultar las condiciones para participar como empresa colaboradora o patrocinadora.

c pdf 6,49 MB 13/09/2016

cinta

Nit en Vetla 2017

Ací podeu consultar tota la programació cultural i els establiments que participen

pdf 3,5 MB 27/06/2017

cinta

Creat per fidel el 30/03/2005
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/10/2017 14:56 © 2000-2017 Ajuntament de Benicarló