Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
CAMPANYES PROMOCIONALS

Comerç al carrer

Els comerços de Benicarló surten al carrer 2 vegades a l'any per oferir les millors ofertes, que rematen les temporades de rebaixes, a preus molt i molt interessants.

“Comerç al carrer” és una campanya organitzada per la Unió de Comerços de Benicarló i la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Benicarló, en la que les botigues participants ofereixen els millors productes als millors preus, amb l'atenció i la qualitat que caracteritzen al comerç de la ciutat.Més de 30 comerciants formen part de les diverses edicions d'aquesta campanya, que va iniciar-se a l'estiu de 2003, amb carpes muntades al carrer Major, en ple Centre Històric Comercial.

Aquesta campanya es celebra en diumenge, del mes de febrer o març per a acabar la temporada d'hivern, i del mes d'agost o setembre per finalitzar la temporada d'estiu.

Roba de dona, home, xiquet, moda esportiva, sabates, roba per la casa, bosses, complements, perfums, plantes, bijuteria, fotografia, regals, joguets... de tot i més, podràs trobar al tradicional “Comerç al carrer”

Creat per fidel el 10/07/2006
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 15/02/2019 14:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló