Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
AGENDA D'ACTIVITATS 'BENICARLÓ, ... A TOTA HORA'

agenda maig 2012

Agenda de maig

CINEMA

Dijous 10

22.00 h Els dijous, cine. Projecció de pel·lícules clàssiques a l'Edifici Gòtic.

Projecció de la pel·lícula ¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú (1964), dirigida per Stanley Kubrick.

Convençut que els comunistes estan contaminant els Estat Units, un general ordena, en un excés de bogeria, un atac aeri nuclear sorpresa contra la Unió Soviètica. Comèdia.

Edifici Gòtic. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dimecres 23

22.00h Documenta. Cicle dedicat als documentals. Projecció del documental La historia del camello que llora, (2003) dirigida per Byambasurem Davaa i Luigi Farloni.

Una família de pastors nòmades del desert ajuda en el naixement dels seus camells. Una de les camelles té un part difícil i naix un camell albí que és rebutjat per la mare, que no vol donar-li mamar. La família envia els seus dos fills a un viatge pel desert en busca d'un músic, que, amb el seu violí, interpreta una música tradicional que aconsegueix que la mare del camell es pose a plorar i l'allete.

Edifici Gòtic. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura.

MUCBE

Exposició "Pobles abandonats, pobles en la memòria", del Museu Valencià d'Etnologia (fins al 24 de juny). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

Exposició "Ceràmiques; interferències i sentiments", de Mercé Coma, Mercé Mir i Esther Ramos. (fins al 17 de juny). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

Exposició permanent "Tresors arqueològics, troballes ibèriques del Poblat Ibèric del Puig de la Nau". Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura

Exposició "Peiró i el retrat". Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura

EDIFICI GÒTIC

Exposició de fotografia "L'aigua, font de vida i bellesa", de Josep Melero (fins al 10 de juny). Edifici Gòtic. Organitza: Regidoria de Cultura.

ESCOLA DE SABERS

Del 15 de maig al 14 de juny

Taller d'escacs i salut. Taller dirigit especialment al col·lectiu de gent gran, que utilitza el joc dels escacs com a eina preventiva contra les malalties degeneratives neurològiques. Centre de Convivència per a la Gent Gran (c. del D. Fléming, 2). Inscripció gratuïta i informació: CSM La Farola o a la seu del Club de la Gent Gran. Organitza: Associació Club de la Tercera Edat i Regidoria de Benestar Social.

GENERACCIÓ

Del 22 al 30 de maig

Taller per a pares i mares amb fills adolescents, sobre l'ús i supervisió de les xarxes socials, Internet i dispositius mòbils. Espai Jove Generacció (c. del Crist de la Mar, 47). Inscripció gratuïta i informació: CSM La Farola. Organitza: Regidoria de Benestar Social i UPCCA.

MAIG

Dimarts 1

11.00 h Tradicional concert al Centre Geriàtric, a càrrec de la Banda de Música de Benicarló. Centre Geriàtric. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.

Dijous 3

19.00 h Inauguració i lliurament dels premis del XIX Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura (fins al 20 de maig). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

Divendres 4

22.30 h Concert a càrrec de Pep Gimeno, el Botifarra. Presentació del seu nou disc Te'n cantaré més de mil. Auditori. Preu:10 EUR (taquilla) i 8 EUR (anticipada, a les llibreries Grèvol i Mulet). Organitza: Assoc. Cultural Alambor.

Dissabte 5

9.30 h Torneig Provincial de Futbol 3x3. Fase Benicarló. Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d'Esports. Col·labora: FC Vila-real.

10.00 h Generacció. Taller de reanimació cardiopulmonar bàsica. Dirigit a joves de 12 a 16 anys. Espai Jove Generacció (c. del Crist de la Mar, 47).Organitza: Creu Roja Benicarló. Col·labora: Regidoria de Benestar Social.

16.00 h Jornada Esport Escolar. Natació (Trofeu Escolar Fi de Curs). Piscina Municipal. Organitza: Regidoria d'Esports.

Diumenge 6

10.00 h Jornada Esport Escolar. Handbol. Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d'Esports.

10.00 h Exposició d'art al carrer. Av. de Joan Carles I. Organitza: Assoc. Benicarló Art.

Dilluns 7

18.00 h Xarrada sobre dietètica i nutrició. Centre de Convivència per a la Gent Gran (c. del D. Fléming, 2). Organitza: Club de la Tercera Edat de Benicarló.

Dijous 10

22.00 h Els dijous, cine. Projecció de la pel·lícula ¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú (1964), dirigida per Stanley Kubrick. Edifici Gòtic. Entrada gratuïta. Organitza: Regidoria de Cultura.

Divendres 11

17.30 h Jornada Esport Escolar. Futbol sala. La Salle i Pista Marynton. Organitza: Regidoria d'Esports.

17.30 h Jornada Esport Escolar. Olimpíada Escolar Multiesport. Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d'Esports.

Dissabte 12

10.00 h Jornada Esport Escolar. Finals de pilota valenciana. IES Joan Corominies i pista Marynton. Organitza: Regidoria d'Esports.

10.00 h Jornada Esport Escolar. Judo. Tatami del Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d'Esports.

11.00 h Jornada Esport Escolar: Patinada infantil. Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d'Esports.

15.30h 39a Volta al Maestrat. Sortida des de la pl. De la Constitució. Organitza: Unió Ciclista Benicarló. Col·labora: Ajuntament de Benicarló.

18.00 h Taller familiar de joguines antigues, al voltant de l'exposició "Pobles abandonats, pobles en la memòria". Els xiquets i xiquetes treballaran amb diferents materials per confeccionar les seues pròpies joguines. Activitat gratuïta. Places limitades (màxim 20 participants). Reserves: 964 460 448 o correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org. Organitza: Regidoria de Cultura.

18.30 h Recital poètic musicat. Mucbe. Organitza: Assoc. Estellesiana Rodonorinvictes.

19 30 h III Certamen Anual CREAME. Auditori. Organitza: Assoc. CREAME.

Diumenge 13

10.00 h Campionat de la CV de petanca. Platja del Morrongo. Organitza: Club Bolas y Bochas . Col·labora: Regidoria d'Esports.

Dimecres 16

10.00 h Trencant barreres. Passejada de sensibilització sobre les barreres per a les persones amb discapacitat. Organitza:Regidoria de Benestar Social i entitats socials del sector.

17.00 h Escola de Sabers de Benicarló - ESBE. Avui coneixem... la Residència el Collet.

Organitza. OACSE i Regidoria de Benestar Social.

19.00 h El conservatori es mou. Concert de música de cambra de diverses agrupacions del Conservatori (guitarres, vent metall i vent fusta). Magatzem del Mar. Organitza: Conservatori Municipal.

Dijous 17

17.00 h Escola de Sabers de Benicarló - ESBE: Avui coneixem... la Residencia Sant Francesc. Organitza:OACSE i Regidoria de Benestar Social.

20.30 h El conservatori es mou. Concert de música de cambra (agrupacions de corda, piano a 4 mans, cant i vent). Magatzem del Mar. Organitza: Conservatori Municipal.

Divendres 18

19.00 h Xarrada "Un cuidador, dos vides". Mucbe. Organitza: Cocemfe Maestrat i Regidoria de Benestar Social.

Dissabte 19

10.00 h Jornada Esport Escolar. Bàsquet. Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d'Esports.

18.30 h Teatre. La Escalera i l'Escola de Teatre l'Escenari presenten El asesinato de Julio César, de Gianni Rodari (versió de Josi Ganzenmüller Roig). Commemoració del XV Aniversari de l'Escenari. Auditori. Entrada gratuïta. Organitza: Escola de Teatre l'Escenari.

Diumenge 20

10.00 h Jornada Esport Escolar. Handbol. Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d'Esports.

Dimarts 22

10.00 h Xarrada "Integració laboral i responsabilitat social, camins per a la inclusió?". Mucbe. Organitza: CO Ivadis- El Maestrat i Regidoria de Benestar Social.

Dimecres 23

19.00 h Inauguració de l'exposició "Moments insòlits", de Julian Zambrean (fins al 3 de juny). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura.

22.00 h Documenta. Projecció del documental La historia del camello que llora, (2003) dirigida per Byambasurem Davaa i Luigi Farloni. Entrada gratuïta. Edifici gòtic. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dijous 24

11.00 h V Jornada d'Esport Adaptat. Pavelló Poliesportiu. Organitza: OACSE, Regidoria de Benestar Social i entitats socials del sector.

Divendres 25

18.30 h Inauguració de l'exposició de final de curs de l'Associació de la Dona (fins al 3 de juny). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura

Dissabte 26

9.00 h Finals Esport Escolar. Futbol sala, squet i tennis taula. Organitza: Regidoria d'Esports.

17.00 h Jornada Esport Escolar: Exhibició fi de curs Gimnàstica Rítmica. Pavelló Poliesportiu. Organitza: Regidoria d'Esports.

18.00 h Taller familiar de joguines antigues, al voltant de l'exposició "Pobles abandonats, pobles en la memòria". Els xiquets i xiquetes treballaran amb diferents materials per confeccionar les seues pròpies joguines. Activitat gratuïta. Places limitades (màxim 20 participants). Reserves: 964 460 448 o correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org. Organitza: Regidoria de Cultura.

20.00 h Xarrada-col·loqui " L'Estel 1998: comença l'espectacle", a càrrec de Josi Ganzenmüller Roig. Seu de la Penya Setrill. Organitza: Assoc. L'Estel del Collet.

20.00 h Festival benèfic. Auditori. Organitza: Club Madison.

Diumenge 27

11.30 h I Certamen Hand Bike. Sortida: Pl. de la Constitució. Organitza: Cocemfe Maestrat i Ajuntament de Benicarló.

Dimarts 29

17.30 h Jornada Esport Escolar. Trofeu fi de curs. Bàdminton. Col·legi La Salle. Organitza: Regidoria d'Esports.

Dijous 31

20.00 h Teatre final de curs del Projecte "Bones pràctiques". Auditori. CEIP Marqués de Benicarló.

JUNY

Dissabte 2

20.00 h Aplec "Cant a les Comarques", a càrrec de Cor Da Capo Benicarló, Coral la Industrial de Sabadell i Coral Polifònica Benicarlanda. Magatzem de la Mar. Entrada lliure. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

Novetats de la Biblioteca Municipal Manel Garcia Grau

NOVEL·LA

 • BERNHARDT,. W.; Justicia ciega. Ed. Plaza & Janes.

 • BLOCH, A.; La Ley de Murphy, Ed. Temas de Hoy.

 • CHESTERTON, G.K.; El hombre que fue Jueves. Ed. El País.

 • CONNELLY, M.; El inocente. Ed. Zeta.

 • FERRERO, J.; El hijo de Brian Jones. Ed. Alianza, 2012.

 • FRENCH, M.; Sólo para mujeres. Ed. Lumen, 2012.

 • GRANDES, A.; El lector de Julio Verne. Ed. Tusquets, 2012.

 • HILL, T.; El verano de los juguetes muertos. Ed. Debolsillo, 2011.

 • HOLT, V.; Abanico Indio. Ed. Debolsillo.

 • HOLT, V.; El orgullo del pavo real. Ed. Debolsillo.

 • HOLT, V.; El señor de Far Island. Ed. Debolsillo.

 • JACQ, C.; La venganza de los dioses. Ed. Booket, 2011.

 • KING, S.; Misery. Ed. Circulo de Lectores.

 • LE CARRE, J.; La chica del tambor. Ed. Planeta de Agostini.

 • MANKEL, H.; La leona blanca. Ed. Tusquets, 2012.

 • MARTIN, K.; El fuego interior. Ed. Byblos.

 • MORTON, K.; Las horas distantes. Ed. Suma de letras, 2012.

 • NEIDERMAN, A.; Pactar con el diablo. Ed. Círculo de Lectores.

 • PAILLET, M.; El puñal y la ponzoña. Ed. Histórica de Muchnik.

 • PUZO, M; La cuarta K. Ed. Círculo de Lectores.

 • SAMPEDRO, R.; Cartas desde el infierno. Ed. Booket.

 • SÁNCHEZ ADALID, J.; Alcazaba. Ed. Mr, 2012.

 • SHARPE, T.; Vicis ancestrals. Ed Columna.

 • SIERRA I FABRA, J.; Sombras en el tiempo. Ed. Plaza & Janés.

 • STUART, A.; El impostor. Ed. Booket4pocket.

 • WOODS, S.; Vuelta al hogar. Ed. Harlequin.

(Informació per a la contraportada)

Quieres aprendre a hablar en valenciano? Vols ajudar algú a parlar en valencià? El Voluntariat pel Valencià t'ho posa fàcil.

Vols ser voluntari? Si parles en valencià, estàs d'enhorabona. Et regalem una hora a la setmana per a desconnectar de les obligacions. Gràcies a tu una altra persona parlarà en valencià.

Vols ser aprenent? Et garantim que parlaràs en valencià amb fluïdesa, gratis i sense exàmens. Una

persona valencianoparlant et regalarà el seu temps per a xarrar amb tu en valencià.

Vine i informa't sobre el Voluntariat pel Valencià a:

Oficina Municipal de Normalització Lingüística

C. de Ferreres Bretó, 10

Tel. 964 470 050 a/e normalitzacio@ajuntamentdebenicarlo.org

www.voluntariatpelvalencia.org

(logo Voluntariat pel Valencià)

Creat per rafa el 30/04/2012
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló