Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
I AVIVAJOC: PROGRAMACIÓ 2013

Tallers per xiquets i xiquetes AvivaJoc

Durant el dissabte 5 d'octubre, de 17.00 h a 19.00 h, al carrer Major hi haurà muntat diversos tallers per a xiquets i xiquetes. Els tallers estan pensats, a banda d'utilitzar la llengua en el joc dels infants, perquè els pares puguen participar en les activitats programades per als adults mentre els xiquets juguen.

Per a portar terme aquests tallers s'ha comptat amb la inestimable col·laboració dels Club Gent Gran de Benicarló i dels jóvens participants en el programa GeneraAcció, que dinamitzaran els talles i atendran i guiaran els xiquets participants.

Els tallers que s'oferiran a AvivaJoc són els següents:

Tiqui-taca, quina professió tindré?

Edats:

De 4 a 10 anys

Continguts:

El tiqui-taca és el nom que hem donat a aquells joc que es fa amb un full de paper plegat, de manera que permet posar els dits a sota i crear una espècie de solapes que s'alcen, on a sota hi ha escrit quelcom, en aquest cas, noms de professió. La dinàmica del joc consisteix que els xiquets pleguen el full de la manera indicada i, per parelles de dos, un diga un número i l'altre el compte fent moviments amb el full plegat. Quan acabe de comptar el número desitjat, el full queda obert amb 4 solapes disponibles perquè l'altre xiquet n'esculla una a l'atzar, l'alce i, a sota, li aparega el nom de la possible professió que desenvoluparà en ser gran. A continuació, el joc es repetix, però els xiquet que comptava ara passa a ser el que escull número i alça la solapa i a l'inrevés.

Juguem amb IconGame

Edats:

De 4 a 10 anys

Continguts:

IconGame és un joc de memòria amb el qual es pretén aprendre vocabulari bàsic de l'escola en anglés, a partir del valencià. Consisteix en 50 cartes de vocabulari que es van posant cara amunt damunt la taula i, quan un jugador encerta la paraula, s'apunten els punts que indica la targeta (entre 10 i 40 segons el grau de dificultat).

L'edició d'aquest joc forma part d'una campanya de promoció del valencià portada a terme per les Agències de Promoció del Valencià dels ajuntaments d'Albal, Alginet, Benicarló, Benissa, Burjassot, Gandia, Godella, l'Alcúdia, Manises, Sagunt, Santa Pola, Vila-real, Vinaròs, Xàbia i Xixona.

Taller de jocs tradicionals benicarlandos

Edats:

De 3 a 10 anys

Continguts:

Aquest taller està coordinat pel Club de la Gent Gran de Benicarló, ja que els seus membres jugaran a jocs populars i tradicionals, enfocats a diversos destinataris pel que fa a l'edat, contingut oral, etc. A més de jocs pròpiament dits, es mostraran jocs de falda per als més menuts, cançons i balls i algunes cançons electives o eliminatòries com a pas previ per encetar molts dels jocs.

Creat per anna el 26/09/2013
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló