Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

‘Pasquacció’: activitats per a adolescents per a les vacances de Setmana Santa

El programa Generacció, destinat a joves d'entre 12 i 17 anys, ha preparat nombroses activitats per a aquestes vacances de Pasqua. Es pot triar entre jocs teatrals, esports alternatius, excursions i tot tipus de tallers (bijuteria, reciclatge, decoració de samarretes, curtmetratges, cuina pasqüera...).

El programa d'activitats per a joves adolescents, Generacció, no s'atura durant les vacances de Setmana Santa i, sota la marca Pasquacció, s'han organitzat nous tallers per als xics i xiques d'entre 12 i 17 anys que hi vulguen participar.

Les activitats s'han programat en horari de matí i vesprada. De matí (amb inscripció prèvia) hi haurà una gran oferta centrada en jocs teatrals, futbol sala, volei platja, ping pong, esports alternatius i una excursió a Sant Gregori. Per les vesprades, les activitats no necessiten inscripció prèvia i s'han programat tot tipus de tallers: globoflèxia, body art, cuina pasqüera, curtmetratges, taller d'espelmes, decoració de samarretes, just dance, jocs de taula, taller de reciclatge, gimcana, manualitats, bijuteria i una festa final per a tancar les activitats.

Les activitats tindran lloc del 22 de març al 2 d'abril. Les inscripcions es podran formalitzar del 14 al 21 de març al local de Generacció (c. del Crist de la Mar, 47 baix) en horari de dilluns a dissabte de 16.30 a 20.30 hores.

Consulteu aquí tallers, dates i horaris.

Creat per rmelia el 14/03/2016
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/03/2019 11:30 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló