Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Arriben les primeres composicions al Concurs de Cantautors amb la Veu Petita

L'organització de la segona edició del Concurs de Cantautors amb la Veu Petita ha començat a rebre les primeres composicions de cantautors. El termini per a presentar propostes encara estarà obert fins al 8 d'abril.

La segona edició del Concurs de Cantautors amb la Veu Petita ha arrancat amb força i i ja han arribat les primeres col·laboracions de cantautors, procedents sobretot de la Comunitat Valenciana i Catalunya. Després de l'èxit de participació i qualitat de les propostes de l'any passat (més de 40 artistes en cinc llengües diferents), les perspectives per a enguany de l'únic esdeveniment musical a l'estat dedicat a la cançó d'autor en llengües minoritzades són molt optimistes.

Segons Vicent Borràs, un dels organitzadors del concurs, «el repte continua sent arribar als territoris lingüístics de l'estat més allunyats geogràficament. L'any passat participaren cantautors i cantautores d'Euskadi, Aragó, Lleó i Llenguadoc, i enguany esperem rebre'n més treballs encara».

Des de la comissió del Petit Festival que gestiona el concurs, es vol esperonar els participants a no esperar fins a última hora per enviar les composicions, ja que l'any passat l'acumulació de propostes durant les dos últimes setmanes del termini va dificultar la visibilitat de moltes d'elles. Tomás Muñoz, un dels responsables del concurs, assegura que «la finalitat del concurs és incentivar la creació musical en les llengües que menys suport reben per part de la indústria i les institucions. El concurs pretén vertebrar un lloc comú i ser un aparador de les creacions musicals en les diferents llengües minoritàries de l'estat».

Totes aquelles persones interessades a participar-hi poden enviar les seues propostes fins al 8 d'abril a través del correu concursveupetita@gmail.com, en què es faran constar els enllaços de Youtube amb els vídeos de les cançons que presenten a concurs.

El concurs atorgarà tres premis de 600, 500, i 300 euros als tres guanyadors. Els dos primers premis els atorgarà un jurat format per persones relacionades amb la música i la literatura, que valoraran la qualitat interpretativa, musical i literària de les cançons que es presenten: Lissy López, Leo Tejedor, Pep Mirambell i Carles Lluch. El tercer premi correspondrà a l'artista millor valorat pel públic, que determinarà el vídeo que més «m'agrada» aconseguisca en la pàgina de Facebook de Petit Festival Benicarló.

Consulteu aquí les bases del concurs.

Creat per rmelia el 10/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló