Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La UP prepara els estrangers per a l'obtenció de la ciutadania espanyola

La Universitat Popular de Benicarló ha programat un curs per a preparar els estrangers residents a Espanya de cara a l'obtenció de la ciutadania espanyola. El curs és completament gratuït i té una durada de 44 hores.

El proper 20 de març començarà a impartir-se el curs 'Conocimientos socioculturales de la Unión Europea, España y el País Valenciano' que ha organitzat la Universitat Popular per tal de preparar les persones estrangeres residents a Espanya per a la prova de coneixements socioculturals i constitucionals necessària per a l'obtenció de la ciutadania espanyola.

Els continguts d'aquest curs, totalment gratuït, ja s'oferien anteriorment a través de les Escoles d'Acollida que gestionava la Regidoria de Benestar Social amb voluntaris de Benicarló i amb una durada de 10 hores. Amb aquest curs que ofereix ara la UP, les hores de formació augmentaran a 44 i s'aprofundirà en els continguts necessaris per a passar l'examen.

El regidor responsable de la Universitat Popular, Josep Barberà, ha destacat que «aquest curs, juntament amb els de valencià i castellà que ja s'estan impartint a la UP, proporcionen als usuaris les eines bàsiques per al coneixement del nostre entorn». Barberà ha afegit que «el curs també va adreçat a totes aquelles persones, nouvingudes o no, que tinguen curiositat per aquest tema o vulguen ampliar coneixements».

Si l'acollida del curs és positiva, la Universitat Popular es plantejarà incloure aquest curs en la seua oferta formativa anual.

Consulteu aquí el detall del cartell.

Creat per rmelia el 13/03/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 13:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló