Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló s'incorpora a la xarxa de municipis amb activitats culturals de la Universitat d'Alacant

L'Ajuntament de Benicarló podrà accedir a tot el catàleg d'activitats culturals que ofereix la Universitat d'Alacant. És el primer municipi de fora d'Alacant que signa un conveni cultural amb la institució alacantina.

L'Ajuntament de Benicarló i la Universitat d'Alacant (UA)han signat un conveni de col·laboració en matèria d'activitats culturals de manera que el municipi castellonenc ha esdevingut el primer de fora de les comarques alacantines en incorporar-se a la xarxa de municipis amb activitats culturals de la Universitat d'Alacant.

L'acord permetrà a Benicarló accedir a l'àmplia oferta d'activitats que ofereix la Universitat a través del vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües, entre les quals es poden trobar exposicions, cursos, cine, música, conferències o tallers de diferents temàtiques, entre d'altres.

Aprofitant la firma del conveni, el regidor de Cultura, Josep Barberà, ha mantingut una primera reunió de coordinació del conveni amb la directora del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, Eva Valero. Barberà ha qualificat d'«excel·lent notícia» l'acord amb la Universitat i ha subratllat que «ens permetrà portar a Benicarló propostes culturals de gran nivell que sense aquest conveni serien impensables i al mateix temps ens donarà l'oportunitat de donar a conéixer fora de Benicarló alguns dels nostres artistes més representatius», en referència a Fernando Peiró Coronado.

Creat per rmelia el 23/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/05/2018 13:58 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló