Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Música en directe i les relacions entre els estudiants i la universitat en la II Fira de la Joventut de Benicarló

La II Fira de la Joventut reunirà a més d'una trentena de col·lectius juvenils a la plaça de la Constitució el dissabte 8 de juliol. L'esdeveniment comptarà amb taules rodones sobre els drets i deures dels estudiants, activitats lúdiques i molta música en directe.

La regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Susana Pérez, ha avançat este matí les línies mestres de la programació de la II Fira de la Joventut, que «té com a objectiu la construcció d'una xarxa que afavorisca la col·laboració entre les entitats juvenils i permeta l'intercanvi d'experiències, idees, i iniciatives». Enguany, la Fira comptarà amb la participació d'una àmplia mostra d'associacions juvenils representatives de les inquietuds del col·lectiu a Benicarló.

El programa d'activitats engegarà a les 18.00 h amb l'apertura de les parades informatives i diferents activitats , tallers, i propostes lúdiques. Més tard, a les 18.30 h, tindrà lloc la primera de les taules redones, al voltant de la participació a les universitats i els drets i deures dels estudiants. Serà l'inici d'un seguit de propostes de debat, entre les quals destaca la xarrada taller «La visualització creativa en l'educació», que plantejarà una nova perspectiva sobre els vincles entre professors i alumnes.

Les alternatives musicals de la Fira de la Joventut arribaran a partir de les 19.30 h, amb concerts de F8 i Methana. Després d'una pausa per a un sopar de pa i porta a les 22.00 h, la música tornarà a l'escenari amb Anacardos Lata i els discjòqueis Joan Blancadell i DJ Nira. Al llarg de tota la tarda hi haurà servei de barra.

La regidora de Joventut ha subratllat que «La Fira i la seua intensa programació és possible gràcies a les nombroses reunions mantingudes amb les entitats juvenils i la cerca d'un consens entre les diferents inquietuds que les mouen». Pérez ha conclòs que l'esdeveniment «és fruit dels espais participatius on els propis joves han pogut opinar, participar, conèixer-se i proposar activitats.»

Consulteu ací el detall de la programació.

Creat per joan el 28/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/05/2018 14:58 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló