Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Joventut presenta un vídeo que reivindica la voluntat de decidir dels joves

La reivindicació dels drets i deures dels joves com a col·lectiu ciutadà és l'objectiu de la nova producció audiovisual editada per la Regidoria de Joventut. El vídeo, d'un minut i mig de durada, posa de manifest la voluntat dels joves per decidir el seu present.

«Vosaltres sou el futur». És una frase gastada que els que ja no són joves, acostumen a repetir quan es dirigeixen als qui encara ho són. La regidora de Joventut i Participació ciutadana, Susanna Pérez, li pega la volta a l'argument: «En un futur, els joves ja no serem joves, així que el context en què hem de decidir i actuar és, simplement, el present».

Este argument conforma l'eix central del vídeo que la Regidoria de Joventut està difonent per les xarxes socials i en el que participen una cinquantena de joves benicarlandos. Les imatges mostren una successió de plànols on els joves, en diferents contextos i situacions, reivindiquen el seu paper en la societat i es reconeixen com a subjectes amb drets i deures. Però sobretot, com a ciutadans amb dret a decidir sobre la seua pròpia vida i el seu present.

La regidora de Joventut i Participació Ciutadana ha explicat que «el vídeo vol demostrar que els joves tenen el dret a crear el seu propi projecte de vida» i que la societat «ha d'actuar a favor d'esta inquietud».

La presentació del vídeo ha tingut lloc en portes de la celebració de la II Fira de la Joventut, que se celebrarà el pròxim dissabte 8 de juliol a la plaça de la Constitució. La fira comptarà amb la participació de més de 40 entitats i associacions juvenils i una extensa programació amb debats, taules rodones, activitats lúdiques, un sopar de pa i porta i molta música en directe.

El vídeo es pot veure en el canal de Facebook de l'Ajuntament de Benicarló.
Creat per joan el 05/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/05/2018 14:58 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló