Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

L'Ajuntament completa l'accessibilitat de la pista semicoberta del Pavelló Poliesportiu Municipal

Els espais de la pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal ja són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. La Brigada d'Obres i Serveis ha culminat esta setmana els treballs de construcció de rampes, millores en zones de pas i accessos als banys i vestuaris.

La presidenta de l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), Filo Agut, i el regidor d'Obres i Serveis, Ilde Año, han explicat avui les millores que s'han realitzat al Pavelló Poliesportiu Municipal amb l'objectiu de fer-lo accessible a persones amb mobilitat reduïda. Els treballs, que ha portat a terme la Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament han consistit en l'anivellat de la zona de pas entre la pista semicoberta i el pavelló central i la construcció de rampes d'accés als vestuaris i banys.

La presidenta de l'OACSE ha detallat que «les deficiències han sigut detectades gràcies als treballs del Consell de Discapacitat, que les va posar sobre la taula en el transcurs de les jornades d'esport adaptat que van tindre lloc als mesos de maig i juny». En este context, el president de Cocemfe Maestrat, Ramón Mesguer, ha agraït a l'Ajuntament «la celeritat amb què s'han realitzat els treballs», que ha qualificat com a «molt necessaris per al col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda».

Totes les obres de millora d'accessibilitat al pavelló han sigut realitzades per un equip d'operaris de la Brigada d'Obres i Serveis. El regidor de l'àrea, Ilde Añó, s'ha congratulat del fet que «es tracta d'una feina que s'ha fet gràcies a la col·laboració del col·lectiu de discapacitats amb l'Ajuntament», cosa que «demostra que tota millora és possible si la projectem entre tots», ha conclòs.

En la mateixa línia s'ha expressat el director de l'Institut Valencià d'Acció Social (IVAS) al Maestrat, Juanma Torres, qui ha dit que «estes obres no beneficien només les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda, sinó que eviten accidents a qualsevol xiquet o adult». Torres ha remarcat tambè «l'excel·lent sensibilitat que l'equip de la Brigada d'Obres sempre ha mostrat cap a les persones amb discapacitat».

La pista semicoberta és també un dels espais lúdics i de ball centrals de les festes de Benicarló. Amb la vista posada en estos esdeveniments festius, la Brigada d'Obres de l'Ajuntament habilitarà una rampa provisional per a permetre i facilitar l'entrada al recinte des del carrer a persones amb mobilitat reduïda.

Creat per joan el 12/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/06/2018 10:31 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló