Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Promoció Econòmica impulsa l'exportació i internacionalització de les empreses

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Benicarló organitza la reunió informativa "Comença a exportar" amb propostes i estratègies empresarials orientades a la internacionalització. L'acte tindrà lloc el dimarts, 18 de juliol, al saló d'actes de Caixa Benicarló.

L'Ajuntament de Benicarló s'ha adherit al programa "Comença a exportar", que compta amb el suport i finançament de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Institut Valencià de Competitivitat Empresarial( IVACE), Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) i la Cambra de Comerç.

El programa es presentarà el pròxim dimarts 18 de juliol a les 9.00 h al saló d'actes de Caixa Benicarló. En l'acte, responsables de la Cambra de Comerç de Castelló, IVACE Internacional i ICEX, explicaran tots els instruments de suport que, de forma sincronitzada, oferiran estes entitats a les empreses amb interès per exportar. Es tracta d'iniciatives formatives, obertura de mercats i suport d'experts, que seran gratuïtes o estaran subvencionades íntegrament.

La reunió es realitzarà en format de trobada-desdejuni, i per tant, es podrà tractar també cada cas en particular. L'assistència és totalment gratuïta.

La inscripció prèvia es pot formalitzar per correu electrònic (programa@actiben.com) o per telèfon (964 472 597). També es pot acudir directament el dia de la reunió.

Creat per joan el 13/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/06/2018 10:31 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló