Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

170 establiments de Benicarló participen en «Pren nota, recicla vidre»

La campanya «Pren nota, recicla vidre», que ha posat en marxa la Regidoria de Medi Ambient, ha aconseguit fins al moment la participació de 170 bars i restaurants amb l'objectiu de conscienciar de la importància del reciclatge. El bar cafeteria Depende ha guanyat el primer sorteig vinculat a la campanya.

La iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient per incentivar el reciclatge en el sector de l'hostaleria ha tingut un important èxit d'acollida. Des que es va posar en marxa la campanya, que compta la col·laboració d'Ecovidrio, 170 establiments de Benicarló s'hi han adherit, reforçant així el principal objectiu del programa de conscienciar de la importància del reciclatge i aconseguir que n'augmente la taxa en un sector com el de l'hostaleria, que genera quasi el 50% dels residus d'envasos de vidre.

Per tal d'afavorir la participació dels establiments, la campanya incentiva a tots aquells que s'hi adherisquen amb diversos premis: el primer, destinat als cinc establiments amb major puntuació, és un viatge a Cadis per a dos persones per tal de participar en una classe magistral del xef Ángel León; el segon és un sorteig, entre tots els establiments participants en la campanya, de 74 packs de Paradores per a dos persones, que ha recaigut en el café bar Depende de Benicarló.

Creat per rgalanr el 30/08/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/07/2018 14:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló