La 5k nocturna inaugura el Circuit de Curses Populars amb diverses novetats

Ja està tot a punt per a la tercera edició de la cursa 5K nocturna que tindrà lloc el pròxim dissabte 23 de setembre, amb un circuit pla i molt atractiu que recorrerà els principals carrers de la ciutat. Una de les novetats més destacades és la possibilitat de fer la cursa amb patins.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, i el representant del Club Triatló Basiliscus, Julio Sánchez, han presentat les principals novetats de la cursa 5k nocturna que inaugurarà el IV Circuit de Curses Populars el pròxim dissabte 23 de setembre. La possibilitat de fer la cursa en patins és una de les novetats més destacades i que, segons ha reconegut el propi Flos, «és una modalitat que dóna resposta a la demanda de la gent».

La cursa a peu és l'única puntuable per al Circuit de Curses Populars, i començarà a les 21.15 hores, però des de les 19.00 hores tindran lloc les curses de patins i de categories inferiors, una de les altres novetats d'aquesta edició: a les 19.00 hores, la prova escolar de patins; a les 19.30 hores, la prova de multiesport i categoria benjamí; a les 19.45 la prova aleví i infantil i a les 20.30 hores la prova del 5k nocturna de patins.

La 5k, organitzada pel Club Triatló Basiliscus amb el suport de la Regidoria d'Esports, recorrerà un circuit urbà amb sortida i arribada a la Plaça de la Constitució, en un trajecte que passarà pel Passeig Marítim, avinguda del Marqués de Benicarló i la zona portuària, entre d'altres. A més, amb l'objectiu de cuidar al corredor, s'habilitaran dutxes perquè els participants que ho necessiten les puguen utilitzar després de la prova.

Per la seua part, el representant del Club Basiliscus Benicarló, Julio Sánchez, ha animat els corredors «a formalitzar la inscripció el més prompte possible. Resulta una mica més barat i evita aglomeracions d'última hora».

La recollida del dorsals, xips i bosses per als corredors s'han previst per al mateix dia 23 a partir de les 17.00 hores als baixos de la Cambra Agrària. D'altra banda, els punts per a inscriure's de manera anticipada són els establiments Evasión Sport, Decathlon Vinaròs i la Piscina Municipal de Benicarló, a més de poder fer-ho a través d'Internet en la pàgina www.hj-crono.es.

A més de per a la 5k, també estan obertes les inscripcions per al conjunt de totes les proves que integren el Circuit de Curses Populars. Amb l'objectiu de fomentar al màxim la participació, s'ha repetit el preu de 50 euros que inclou la inscripció per a les sis curses que l'integren.

El regidor ha finalitzat la presentació agraint la col·laboració del Club Basiliscus Benicarló, de la Policia Local, de Protecció Civil, de la Brigada d'Obres i Serveis i dels més de 40 voluntaris, «que de manera desinteressada, participen en l'organització de la prova».

Creat per rgalanr el 06/09/2017

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló