Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló commemora el Dia Internacional dels Drets Humans i el de les Persones Migrants

Del 13 al 15 de desembre es concentren les activitats organitzades al voltant del Dia Internacional dels Drets Humans i el Dia Internacional de les Persones Migrants. La programació inclou una exposició amb contacontes, una taula redona i una conferència.

L'Ajuntament de Benicarló vol commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia Internacional de les Persones Migrants (18 de desembre) a través de les diverses activitats que ha programat al voltant dels dos dies. Els actes, que tanquen la programació englobada dins de «Benicarló, ciutat de valors», es duran a terme els dies 13, 14 i 15 de desembre.

En concret, dimecres 13 tindrà lloc l'exposició i contacontes «Las mil y una miradas de Sherezade», destinat a un públic familiar i infantil. Els actes al voltant del Dia Internacional dels Drets Humans finalitzaran dijous 14 amb una taula redona sobre la cooperació internacional en primera persona, on es plantejaran preguntes i es donaran respostes al voltant de l'experiència de ser cooperant.

Pel que fa a la programació commemorativa del Dia Internacional de les Persones Migrants, divendres 15 tindrà lloc una conferència i posterior tertúlia sobre noves guerres, drets humans i cultura de la pau, a càrrec d'Alejandro Pozo, investigador sobre pau, conflictes armats, desarmament i acció humanitària.

Consulteu tota la programació.

Creat per rgalanr el 12/12/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/12/2018 15:25 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló