Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Torna NadalAcció, amb tallers i activitats per a triar i remenar

La Regidoria de Benestar Social, a través del programa Generacció, ha tornat a organitzar NadalAcció, una alternativa d'oci per a adolescents de cara a les festes de Nadal. Hi haurà, activitats esportives, gimcanes, teatre, manualitats, cuina o room scape.

Un any més, els adolescents d'entre 12 i 17 anys de Benicarló tindran l'oportunitat de disfrutar d'una alternativa d'oci per al Nadal. El programa Generacció, pensat com un espai de convivència per a adolescents, ha organitzat una nova edició de NadalAcció, una iniciativa que ja fa quatre anys que es programa i que preveu una gran diversitat d'activitats en horari de matí i de vesprada.

Les activitats començaran el 18 de desembre i finalitzaran el 5 de gener i inclouen des de tallers de pintura, cuina o manualitats fins a tornejos de Wii, cine, teatre, activitats esportives i room scape, un joc d'aventures en el qual els jugadors, normalment en grups de 4 o 6, són tancats en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de puzzles i escapar abans que se'ls esgote el temps de què disposen (normalment una hora o una hora i mitja).

Les activitats de matí necessiten inscripció prèvia (que es pot formalitzar de forma gratuïta fins al 26 de desembre), mentre que les de vesprada són lliures.

Consulteu aquí totes les activitats i les dates i horaris.

Creat per rmelia el 14/12/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/12/2018 15:25 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló