Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Finalitzen les obres de millora de l'ermita de Sant Gregori

Els treballs han consistit a instal·lar un ascensor, adequar la instal·lació elèctrica interior i exterior i adaptar l'entrada a la normativa d'accessibilitat. El bar restaurant tornarà a obrir les portes a primers de gener de 2018.

Les obres de remodelació i millora de l'accessibilitat de l'ermita de Sant Gregori han finalitzat i es preveu que el bar restaurant puga obrir les portes la primera quinzena del proper mes de gener. Amb una inversió total de 51.958 euros, els treballs han servit per adaptar l'edifici a la normativa d'accessibilitat a través de la construcció de rampes d'entrada i sortida, tant per accedir al bar com per accedir a l'ermita, i la instal·lació d'un aparell elevador. A més, s'ha adequat i legalitzat la instal·lació elèctrica en baixa tensió i s'ha millorat també la zona de la cuina amb la instal·lació d'una nova sortida de fums i el sanejament de les preses d'aigua potable.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha subratllat que «aquestes obres converteixen les instal·lacions de Sant Gregori en 100% accessibles i, per tant, li aporten un valor afegit a aquest «emblema de tots els benicarlandos». Miralles ha anunciat que la primera quinzena del mes de gener tornarà a obrir les portes el bar restaurant que s'ha adjudicat al cuiner benicarlando Alfonso Arnau.

El nou adjudicatari ha explicat que la seua prioritat serà «continuar servint esmorzars, que és un clàssic d'aquest establiment» i ha anunciat que «donaré un toc més elegant al primer pis del restaurant, amb menús més elaborats, per tal fer honor a la potència gastronòmica que és avui dia Benicarló».

Creat per rmelia el 18/12/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/12/2018 15:25 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló