Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Generalitat confirma que al llarg de 2018 segellarà l'abocador de Benicarló

El director general del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, ha confirmat que al llarg d'aquest any es farà la tramitació i s'iniciaran els treballs de segellament de l'abocador. L'espai va deixar de prestar servei el maig de 2011.

Al llarg d'aquest any es duran a terme els tràmits i s'iniciaran els treballs de segellament de l'antic abocador de Benicarló, una actuació emmarcada dins del Pla Autonòmic de Segellat d'Abocadors (PASEA) de la Generalitat Valenciana. El pla autonòmic preveu el segellat de més de 30 abocadors i un pressupost de 20 milions d'euros al llarg de 20 anys, encara que en el pròxim semestre les accions, pressupostades en quatre milions d'euros, se centraran en quatre abocadors, entre els quals es troba el de Benicarló.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s'ha mostrat satisfeta per l'anunci i ha assegurat que «es tracta d'una magnífica notícia perquè és una reivindicació històrica de l'Ajuntament que, a més, evitarà possibles incendis en una zona qualificada com a instal·lació d'alt risc d'incendis forestals».

L'antic abocador municipal de la ciutat va deixar de prestar servei el 29 de maig de 2011, data a partir de la qual es van començar a exportar els residus urbans a Xixona, fins al 27 de desembre de 2011, quan va entrar en funcionament la planta de Cervera. Des de 2011 fins ara s'han anat duent a terme diferents tasques de manteniment i neteja per evitar incendis i altres possibles incidents.

Creat per rgalanr el 31/01/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 15/02/2019 14:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló