Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Diumenge torna el Comerç al Carrer

Les botigues de Benicarló tornaran al carrer aquest diumenge 18 de febrer amb tota l'oferta del final de la temporada de rebaixes. Com a novetat, els establiments participants es reuniran de nou a la plaça de la Constitució, de 10.00 a 14.00 hores.

El pròxim diumenge, 18 de febrer, tindrà lloc una nova edició del Comerç al Carrer que organitza la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Unió de Comerços. Més de 20 establiments comercials de Benicarló sortiran al carrer per oferir els seus productes, des de botigues de roba o sabateries fins a moda infantil, talles grans, complements, articles de merceria i perfumeria o articles de regal, que oferiran al millor preu els últims productes de la temporada.

La principal novetat d'enguany és que els estands dels comerços s'ubicaran de nou a la plaça de la Constitució, després de les últimes edicions, en què els establiments s'ubicaven als carrers Major i de Sant Joan.

Amb aquesta nova edició del Comerç al Carrer, Benicarló aposta de nou per una iniciativa comercial que té una prioritat per damunt de tot: dinamitzar la ciutat i fomentar que els veïns i visitants surten al carrer.

L'horari serà de 10.00 a 14.00 hores.

Creat per rgalanr el 12/02/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/02/2018 13:27 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló