Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló acull la primera fase dels Jocs Castellonencs Adults Majors

Durant tot el matí, s'han dut a terme al Pavelló Poliesportiu Municipal els Jocs Castellonencs Adults Majors, una iniciativa de la Diputació de Castelló per a fomentar l'envelliment actiu. Els participants han jugat a petanca, guinyot, tir al pot o pentatló adaptat.

Més de 60 persones majors de 61 anys han participat durant tot el matí en la primera fase dels Jocs Castellonencs Adults Majors. El Pavelló Poliesportiu Municipal ha acollit les activitats tancades (pentatló adaptat o guinyot), mentre que als espais exteriors s'han dut a terme els esports d'aire lliure (tir al pot o petanca).

La jornada, impulsada per la Diputació de Castelló, té com a objectiu principal fomentar l'envelliment actiu, a més d'altres valors com el respecte, la tolerància i, sobretot, la diversió. Així ho ha reconegut la regidora de Benestar Social, Marta Escudero, que ha remarcat la importància que «les persones majors isquen de la seua rutina diària amb una excusa tan saludable com aquesta». Escudero ha assenyalat que «lluny de ser una jornada competitiva, els esports que s'han programat tenen una intensitat molt baixa i un objectiu que és, sobretot, passar-ho bé».

Per la seua banda, el regidor d'Esports, Carlos Flos, ha assenyalat que «aquest tipus d'activitats «encaixen a la perfecció en els programes i accions que estem treballant des de l'Ajuntament» i ha recordat que, després d'aquesta primera fase, «el 24 de maig tindrà lloc la fase final a Benicàssim, on aniran els que hagen quedat primers classificats de cada prova». «No obstant això -ha remarcat Flos-, el més important de la fase final, independentment dels resultats esportius, és l'oportunitat que tindran tots els participants de conéixer gent i de disfrutar d'una jornada de convivència».

Creat per rmelia el 23/03/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/03/2019 15:02 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló