Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

La Guardia Real realitzarà un passacarrer i una demostració amfíbia en la seua visita a Benicarló

El proper divendres 20 d'abril, la Guardia Real visitarà Benicarló, dins del marc de l'eixida anual que realitza aquest cos a una de les províncies del país. La unitat armada durà a terme un passacarrer i una demostració amfíbia.

La visita s'emmarca dins de l'eixida d'exhibició que anualment realitza la Guardia Real, el cos militar amb l'objectiu de retre honors al Rei i als membres de la seua família, a una província espanyola, que enguany és la de Castelló. Així, a banda de visitar Benicarló, també recorreran més de vint municipis, com Benicàssim, Borriana, l'Alcora, la Vall d'Uixó, Nules, Onda, Orpesa del Mar, Peníscola, Vila-real, Vilafranca o Morella.

Així, el proper divendres 20, a les 17.00 hores, la «Sección de Movimientos Floreados» de la Guardia Real realitzarà un passacarrer des de la Platja del Morrongo, a través del passeig Marítim, fins a la plaça de la Constitució. Durant el passacarrer, a la plaça hi haurà motos i cavalls de la Guardia Real. En acabar, a les 18.00 hores, es realitzarà una demostració amfíbia a la Platja del Morrongo. Paral·lelament, a la mateixa platja s'ubicarà una exposició.

A banda, també està prevista la instal·lació, de 16.00 a 19.00 hores, d'un punt d'informació de la Guardia Real per a tots aquells interessats en rebre informació de l'exhibició, del propi cos reial o de les Forces Armades.

Creat per rgalanr el 16/04/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 24/04/2019 14:12 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló