Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Cicle de Teatre de Primavera comença aquest divendres amb l'obra ‘Cronología de las Bestias’

L'Auditori Pedro Mercader estrenarà aquest divendres el Cicle de Teatre de Primavera amb l'espectacle 'Cronología de las Bestias', amb Carmen Machi com a protagonista. El Cicle el completen tres obres més de primer nivell.

Aquest divendres torna el Cicle de Teatre de Primavera, una aposta pel teatre professional de primer nivell que portarà a la ciutat quatre espectacles que s'han vist o s'estan veient en les sales més reconegudes de l'estat.

El primer espectacle, que es podrà veure aquest divendres 20 d'abril a les 22.00 hores, és 'Cronología de las Bestias', una producció d'Octubre Producciones, Teatre Lliure i Teatro Español, amb direcció de Lautaro Perotti i protagonitzada per Carmen Machi, Pilar Castro, Santi Marín, Patrick Criado i Jorge Kent.

'Cronología de las bestias' narra la història d'una família destrossada per culpa de la desaparició del seu fill fa més de 10 anys, i que ha d'enfrontar-se a les seues pròpies foscors davant del seu retorn immediat. Un retrobament inesperat que els obligarà a defensar-se fins les últimes conseqüències i els farà descobrir que la mentida requereix compromís. Amb paraules, accions i records, la família descobrirà fins on arriba el seu compromís per eludir la veritat dolorosa.

Els espectacles que completen el Cicle de Teatre de Primavera són 'Othelo' (27 d'abril), 'Oleanna' (11 de maig) i 'Hamlet canalla' (1 de juny).

Creat per rgalanr el 18/04/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/04/2019 14:07 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló