Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Cultura convoca la XX edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

La Regidoria de Cultura ha convocat un any més el Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb el lema «Gastronomia i productes de Benicarló». Les obres, que han de ser originals i inèdites, es poden presentar fins al 14 d'octubre i optaran a tres premis de 500, 250 i 100 euros.

El Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló arriba ja a la XX edició i ho fa convocant un nou certamen destinat a tots els fotògrafs aficionats i professionals que ho desitgen. El lema triat enguany és «Gastronomia i productes de Benicarló». Cada participant només podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color, o en blanc i negre, amb possibilitat de tractament digital, però no de muntatge.

Les obres es podran presentar fins al 14 d'octubre i optaran als tres premis que s'atorguen: el primer, dotat amb 500 euros, el segon amb 250 euros i el tercer amb 100 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d'escollir l'obra guanyadora seran la il·luminació, la perfecció tècnica, la dificultat, l'originalitat, la composició, l'impacte i l'aplicació dels efectes o retocs.

La decisió del jurat es coneixerà en el mateix moment del lliurament dels premis, que tindrà lloc divendres 26 d'octubre al Mucbe, en l'acte d'inauguració de l'exposició de les obres presentades.

Consulteu aquí les bases.

Creat per rgalanr el 08/05/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/10/2018 15:22 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló