Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló reivindica el dret a la diversitat sexual

L'Ajuntament de Benicarló ha celebrat avui el Dia Internacional de l'Orgull LGTB amb la lectura d'un manifest institucional reivindicatiu, un acte que s'emmarca dins de la segona edició del cicle 'Bategant Resistències'. La jornada d'avui, en defensa del dret a la diversitat sexual, la completa la projecció del documental «Yes, we fuck».

Benicarló ha commemorat el Dia Internacional de l'Orgull LGTB (que se celebra avui, 28 de juny) amb la lectura d'un manifest per part de representants dels quatre grups polítics amb representació municipal. L'alcaldessa, Xaro Miralles, la regidora de Benestar Social, Marta Escudero, el regidor del PP Juan Manuel Cerdá, i el regidor de Ciudadanos Benjamín Martí han llegit el document on es posa èmfasi en la necessitat de «seguir treballant amb l'objectiu comú de preservar la igualtat i evitar la discriminació per motiu de sexe, identitat de gènere o orientació sexual».

El manifest ha refermat el compromís de l'Ajuntament en donar suport de manera activa a l'associacionisme LGTBIQ+ i atendre les seues demandes i propostes de forma real i activa, a engegar mesures per promoure el respecte i la tolerància cap a les diferents formes d'estimar i sentir, a reivindicar una educació que atenga la diversitat com a requisit per a crear un espai educatiu on imperen els valors democràtics i de tolerància, lluitant contra qualsevol mena de discriminació, a més de realitzar una denúncia explícita contra l'homofòbia, lesbofòbia, bifòbia i transfòbia, així com expressar la màxima implicació per eradicar aquesta xacra social.

La segona edició de 'Bategant Resistències' continua avui a les 20.00 hores amb la projecció del documental «Yes, we fuck», i finalitzarà demà amb la resta d'activitats en favor de la normalització i la visibilització del col·lectiu LGTBIQ+ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals, queers i més).

Llegiu aquí el manifest complet.

Creat per rgalanr el 28/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/03/2019 15:51 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló