Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Mucbe acull l’exposició ‘Natura’, de la pintora i escultora Irene Persa

Des del 28 de juny, Benicarló acull «Natura», una mostra de treballs de pintura que estan pintats al natural, tots ells amb una temàtica comuna: la natura. L'exposició es pot visitar al Mucbe fins el 22 de juliol.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, ha assistit a la inauguració de l'exposició «Natura», de la pintora i escultora Irene Persa, que es podrà visitar al Mucbe fins el 22 de juliol. Gràcies a les més de 15 obres, Persa proposa un recorregut a través de l'experiència del moviment, present en els canvis de la matèria i la llum.

Des dels seus inicis, Persa ha investigat com pot plasmar a nivell representatiu la brevetat del moment que fa característics els entorns que ens envolten, per això gran part d'aquests treballs estan pintats al natural, en un exercici d'anàlisi dels elements que formen el paisatge. Entre les peces es poden trobar des de grans espais oberts en què la terra i el medi romanen més estables, fins a detalls de matèria essencialment volubles que apareixen en l'aigua i el cel.

Josep Barberà ha remarcat que «el fet que ara el Mucbe estiga reconegut com a museu, i ens permeta oferir exposicions de renom mediàtic, no pot canviar aquelles coses que ja veníem fent, com donar espai a creadors novells».

Creat per rgalanr el 29/06/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/03/2019 15:51 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló