Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Tornen les visites dinamitzades per als escolars de Benicarló a l’històric Puig de la Nau

Del'1 al 5 d'octubre el MUCBE inicia les Jornades de difusió delPuig de la Nau per a les escoles de Benicarló amb visites teatralitzades. S'espera que en concloure el cicle de visites hagen visitat el poblat 500 alumnes i professors de la ciutat.

Per cinquéany consecutiu el MUCBE organitza el cicle de visites dinamitzades destinades a quèels alumnes de les escoles de Benicarló gaudeixen aprenent del que va representar el poblat iber fortificat del Puig de la Nauara fa 2.500 anys. Amb tal objectiu els xiquets viatjaran en autobús fins al poblat iber benicarlando i allí seran acompanyats per dos guies i dos treballadors de l'empresa AUR-ART; aquestsseran els encarregats de recrear l'estil de vida dels ibers que van habitar el poblat històric del Puig de la Nau.

L'activitat, orientada per a alumnes d'edats compreses entre set i dotze anys, la podran gaudir alguns alumnes dels cinc col·legis de Benicarló des de l'1 al 5 d'octubre. En total, està previst que en aquests cinc dies, coneguen el poblat uns 500 xiquets i professors del municipi.

Creat per smontins el 21/09/2018
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/05/2019 15:15 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló