Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
LA CIUTAT

Guia turística

Benvinguts

L'elecció de la destinació on passar les vacances és sempre un moment important. Cerquem un lloc que satisfaça totes les nostres expectatives, que ens aporte noves experiències; un lloc per recordar i al qual desitjaríem tornar.

Benicarló és un d'aquests llocs del llevant espanyol que no pateix massificació turística. De marcat caràcter mediterrani, el seu valor més preuat són les més de 20.000 persones que hi habiten. Banyat per una mar blava i amb un clima privilegiat, Benicarló és, alhora que una ciutat moderna, un poble mariner zelós de les seues tradicions.

Amb infraestructures pròpies d'una petita ciutat, Benicarló és un lloc confortable, amb una àmplia oferta lúdica i cultural. Hi destaquen la seua gastronomia, per la qualitat dels productes de la mar i de l'horta, la seua activitat comercial i la idoneïtat per a la pràctica de la majoria dels esports en unes instal.lacions i un entorn envejables.

A la nostra ciutat, trobarà, a més, càmpings, vil.les, apartaments turístics i hotels de gran qualitat, com el Parador Nacional Costa de Azahar, que garantiran la seua màxima comoditat entre nosaltres.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/05/2019 15:15 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló