Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
GUIA TURÍSTICA

Sol i arena

El litoral de Benicarló divideix en tres àrees els espais per a gaudir del sol, la mar i els esports nàutics.

De nord a sud, la primera platja del litoral benicarlando és la Mar Xica. Completament obert a la mar, és de còdols i té una longitud aproximada de 1000 m. Està dotada dels serveis necessaris per garantir una tranquil·la i confortable jornada de platja i és característica per la instal·lació a l'estiu dels típics quiosquets que permeten gaudir, encara amb el sabor de la mar als llavis, de la millor tradició en cuina marinera.

En direcció sud i seguint el Passeig Marítim, es troba, al costat del port pesquer, la platja del Morrongo. Ideal per al turisme familiar, aquesta platja de tipus cala (250 m) és d'arena fina i la qualitat de les seues aigües, neteja i serveis, mereixen any rere any el guardó de Bandera Blava.

Entorn a la platja del Morrongo es concentra una variada oferta turística que abasta des d'hotels i restaurants fins a bars o cafeteries.

Continuant cap al sud, i paral·lela a la carretera que uneix Benicarló amb Peníscola, es troba la platja de La Caracola o Gurugú. De 800 m de longitud, és una franja de costa de còdols i arena. Poc afectada per la massificació turística, permet un gaudi tranquil del sol i els esports nàutics.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/05/2019 15:15 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló