Associacions de comerciants

A la ciutat de Benicarló té un gran arrelament el teixit associatiu; així, junt a l'àmplia gamma d'entitats cíviques de tot tipus (culturals, esportives, recreatives...), existeixen diverses associacions d'empresaris del sector comercial, que realitzen diverses activitats, tant de servei als seus associats com de promoció del sector.

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, col·labora amb les associacions de comerciants en les seues actuacions (campanyes, activitats formatives, etc).

Actualment, les principals associacions de comerciants de la ciutat són les següents:

-Associació de Venedors del Mercat Central

El seu àmbit d'actuació, tant a nivell d'actuacions promocionals com de canalització de les necessitats dels venedors, es circumscriu al Mercat.

Anualment organitzen campanyes com la de Nadal, amb sorteig de cistelles i lots entre els seus clients, a més d'altres activitats

Per a contactar amb l'associació podeu cridar al telèfon del Mercat, el 964 47 03 28

-Unió de Comerços de Benicarló

Aquesta associació, integrada dins la Confederació d'Empresaris de Castelló (CEC), organitza campanyes de gran acceptació entre els clients del comerç local, com és el cas del sorteig dels 10.000 euros en compres (campanya anual que va començar a celebrar-se al 1999) o bé les diverses edicions de “Comerç al carrer”, on els comerciants participants trauen als carrers del Centre Històric Comercial els productes de final de temporada a uns preus molt i molt assequibles, amb la qualitat del comerç de Benicarló.

Per a contactar amb l'associació podeu adreçar-vos a la seu de la CEC a la veïna localitat de Vinaròs, al c/Hospital, 11, o cridant al 964 45 57 51

-Associació de Comerç i Serveis de Benicarló

Integrada dins la Confederació Castellonenca de la Petita i Mitjana Empresa (PYMEC), aquesta associació ofereix diversos serveis als seus associats.

Les oficines de l'associació són al c/Major, 42, de Benicarló i el telèfon de contacte és el 964 47 33 90

A més, altres associacions inclouen comerciants entre els seus membres, com és el cas de l'Associació de Venedors del Mercat no sedentari dels dimecres.