Mercats no sedentaris

A més de l'oferta comercial en establiments permanents, a la ciutat de Benicarló trobem també dos mercats no sedentaris de gran tradició, amb bona acollida comercial tant entre els consumidors de Benicarló i comarca com entre els turistes que visiten la ciutat.

El dimecres és el dia de la setmana en què els mercats no sedentaris ofereixen els seus productes, a l'aire lliure, en parades desmuntables o camions-tenda.

Per una part, a la zona de la Pl. De la Constitució, entre les 9 i les 14 hores, el Mercat de productes no alimentaris (roba, sabates, bosses, complements, etc), que suma fins a 95 parades. El Mercat de la roba dels dimecres funciona durant tot l'any, fins i tot els dimecres festius, a excepció de les festes locals, Sant Josep, o els festius de la temporada de Nadal.

D'altra banda, a l'entorn del Mercat Central, els dimecres pel matí (excepte els festius) s'ubiquen les parades de venda de productes alimentaris (fruites, verdures, embotits, salaons...) amb presència de venedors i productors primaris de Benicarló i municipis veïns, que venen les fruites i verdures dels seus camps.

L'oferta dels mercats no sedentaris complementa l'oferta del comerç amb establiment fix, animant comercialment els dimecres, dia tradicional per "anar a la plaça" i fer les compres, a més de suposar un atractiu turístic per als visitants de la ciutat en les temporades vacacionals.