Gemma Cerdá Muñoz, 4a tinenta d'Alcaldia. Regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives i presidenta de l'OACSE

4a tinenta d'Alcaldia. Regidora delegada de Serveis Socials i Polítiques Inclusives i presidenta de l'OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats).

Adreça electrònica: gcerda@ajuntamentdebenicarlo.org

Nascuda a Benicarló el 1973

És diplomada en "Professora d'EGB", especialitat infantil, 1994. Té el grau mitjà de música en la especialitat de guitarra, 1992.

Funcionaria de carrera des de l'any 1997 exerceix la seua professió com a mestra de primària des de l'any 2005 en el CEIP Eduardo Martínez Ródenas de Benicarló.

Va ser presidenta diocesana de l'Acció Catòlica General d'Adults de Tortosa entre els anys 2006 - 2008.

Ha estat vinculada en diferents moments a la Parròquia de Sant Pere Apòstol, com a voluntària de Càritas Benicarló i a la Coral Polifònica Benicarlanda. Des de fa quatre anys forma part de la secció de veus blanques del Coro Gregoriano la Salle.

Preocupada per la inclusió social dins de l'aula i la participació de la comunitat en l'educació, porte des de l'any 2016 participant del seminari "A muscles de gegant". Des del que s'aprofundeix en el Projecte de "Comunitats d'Aprenentatge" per dur a terme accions adreçades a l'assoliment de l'èxit educatiu de tot l'alumnat i la superació de conflictes.

-->