Alcaldessa i regidora delegada d'Educació.

Adreça electrònica: correu.alcaldia@ajuntamentdebenicarlo.org, alcaldessa@ajuntamentdebenicarlo.org

Nascuda a Vinaròs el 1958.

És llicenciada en Ciències Matemàtiques per la Universitat de València en l'especialitat d'Estadística i Investigació Operativa. També té el títol oficial de Mestre de Valencià.

La seua vida professional ha estat centrada en la docència, des del 1983, quan es va incorporar com a professora al desaparegut centre laic Liceo Quijote de Vinaròs. És funcionària del cos de professors d'ensenyament secundari des del 1993 i des d'aleshores ha desenvolupat la seua carrera a l'IES Blanca d'Anjou del Perelló, IES Sales i Ferré d'Ulldecona i IES Ramón Cid de Benicarló.

Participa activament del teixit associatiu de Benicarló. Ha estat presidenta del Club Mabel, membre de les Ampes de diversos centres educatius de la ciutat i membres destacat de la Falla La Paperina.

Va començar en el món de la política l'any 2007, com a integrant de les llistes municipals del PSPV-PSOE. El 2011 va encapçalar la llista per a les eleccions municipals. Després de 8 anys com a regidora a l'oposició, el juny de 2015 va ser escollida alcaldessa de Benicarló. El juny de 2019 va ser reelegida alcaldessa de Benicarló, a més de diputada provincial, amb delegacions de Participació, Transparència, Modernització, Informàtica i Noves Tecnologies i Hospital Provincial.

Actualment és membre del Comité Nacional del PSPV-PSOE, vicesecretària general de l'executiva comarcal dels PSPV-PSOE Ports-Maestrat i membre de l'executiva local. Paral·lelament, és membre de la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

-->