Dia 20

Dilluns 20 d'agost

foto

10.00 h Exposició de manualitats. Lloc: instal·lacions Club Tercera Edat. Organitza: Club Tercera Edat.

11.00 h Gimcana popular ciclista de 4 a 13 anys. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Unió Ciclista Benicarló.

11.00 h Entrada infantil amb carretons i bous inflables. Consulteu programació de bous ací.

15.00 h Torneig de tenis & padel Festes Patronals Ciutat de Benicarló. Lloc: instal·lacions Club Tenis Benicarló. Organitza: Club Tenis Benicarló.

16.00 h II Torneig Mundial de la Fallera Calavera. Lloc: casal Penya l'Arjup, recinte de penyes. Organitza: Penya l'Arjup.

16.00 h VII Torneig de FIFA 18. Lloc: Penya la Pinya, recinte de penyes. Organitza: Penya la Pinya.

16.30 h XXVIII Concurs de Guinyot Tararot. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya els Tararots.

17.00 h Marxa popular ciclista. Inici: davant l'Ajuntament. Organitza: Unió Ciclista Benicarló.

17.00 h Torneig de futbolí per parelles Sector Crític. Lloc: casal Penya Sector Crític, recinte de penyes. Organitza: Penya Sector Crític.

17.00 h Exhibició de bous a la mar. Consulteu programació de bous ací.

18.00 h I Torneig del Joc de Cartes UNO. Lloc: carpa Penya Alakran, recinte de penyes. Organitza: Penya Alakran.

18.00 h XXVIII Exposició de Bonsais. Horari: de 18 a 22 h. Lloc: CEIP Marqués de Benicarló. Organitza: Associació Bonsai de Benicarló.

19.00 h XIII Concurs d'All i Oli (inscripció gratuïta a partir de les 18.00h). Lloc: Penya el Masclet, recinte de penyes. Organitza: Penya el Masclet.

19.00 h Les pompiers. Teatre itinerant a càrrec de la Companyia La Tal. Recorregut: pl. de Mossén Tomàs, av. de Méndez Núñez, pl. de Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Lluís Vives, c. de Pérez Pina, c. del Puig de la Nau, c. d'Ulldecona, c. de Joanot Martorell i pl. de Ramón Llull. Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h Balla amb el Círculo Cultural de Bailes de Salón de Benicarló. Demostració i classe gratuïta per a tots els participants. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Círculo Cultural de Bailes de Salón.

21.00 h Sopar de germanor de pa i porta. Lloc: pl. de la Constitució. La Comissió de Festes s'encarregarà de posar a disposició del públic assistent taules i cadires. No es farà reserva prèvia de taules i cadires. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Ball popular amb l'orquestra Jamaica Show fins a les 04.00 h. Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.