Dia 21

Dimarts 21 d'agost

foto

10.00 h V Torneig de Futbol al Carrer 3 × 3. Inici dels partits classificatoris. Lloc: c. del Ministre Bayarri i pl. dels Mestres de Montesa. Organitza: Falla el Grill.

10.00 h Torneig infantil d'escacs Festes Patronals 2018. Ritme 5´+ 5" (increment), 6-7 rondes, Màx. 70 participants Inscripció a les 9.30 h. Lloc: pl. del Mercat. Organitza: Club d'Escacs Benicarló.

12.00 h Exhibició de bous a la mar. Consulteu programació de bous ací.

13.00 h X Dinar de Germanor de la Dona Torera. Consulteu programació de bous ací.

14.00 h Fideuada popular. Lloc: c. del Ministre Bayarri i pl. dels Mestres de Montesa. Organitza: Falla el Grill. Preu: 3 euros. Venda de tiquets entre les 12.00 i les 14.00 h.

16.00 h V Torneig de Futbol al Carrer 3 × 3. Eliminatòries i final de les distintes categories. Lloc: c. del Ministre Bayarri i pl. dels Mestres de Montesa. Organitza: Falla el Grill.

16.00 h IV Olimpíades XQSI. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya XQSI.

16.00 h Tarda de la dona torera. Consulteu programació de bous ací.

16.00 h X Street Voley (torneig de voleibol al carrer). Bases i inscripcions 10 minuts abans de començar el torneig. Lloc: c. de Sant Antoni. Organitza: Penya l'Arjup.

16.00 h IV Olimpíades XQSI. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya XQSI.

16.30 h IV Olimpíades XQSI. Jocs tradicionals: salta a la corda, juga a les bitlles, corre per atrapar el mocador i moltes sorpreses més. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya XQSI.

16.30 h VIII Torneig de Guinyot per Parelles. Màxim 16 parelles. Inscripcions a les 16.00 h. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya el Sitral.

17.00 h IV Olimpíades XQSI. Gimcana QR: Gimcana pels carrers de la ciutat mitjançant codis QR. Equips de 4 persones. Inscripcions a través del correu electrònic: torneos@penyaxqsi.es o el mateix dia a les 16.00 h. Activitat gratuïta. Important: cal portar mòbil amb dades i instal·lat el lector de codi QR. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya XQSI.

17.00 h Concurs de menjar flams. Has de ser el més ràpid menjant flams i que ningú et guanye. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya l'Embolic.

17.00 h Concurs de pesca infantil, juvenil i dames. Lloc: Escullera del Port. Organitza: Club de Pesca Esportiva El Mero.

17.00 h Exhibició de bous a la mar. Consulteu programació de bous ací.

17.00 h Globotà i tallers infantils. Lloc: c. de Sant Joan. Organitza: Penya el Masclet.

17.00 h Homenatge als socis de major edat i entrega de trofeus de les diferents competicions organitzades pel club. Lloc: Club Tercera Edat. Organitza: Club Tercera Edat.

17.00 h VII Festa Infantil. Gaudirem de jocs i activitats adaptades per a totes les edats: concurs de punteria amb baló de futbol i amb pilota de tenis, meravellosos dibuixos per a pintar, boccia, etc. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya la Pinya.

18.00 h Degustació d'orxata. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya Sector Crític.

18.00 h XXVIII Exposició de Bonsais. Horari: de 18 a 22 h. Lloc: CEIP Marqués de Benicarló. Organitza: Associació Bonsai de Benicarló.

18.30 h IV Olimpíades XQSI. Classes de cubbà dirigides pel professor Fernando Roca. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: penya XQSI

19.00 h Festival de jota aragonesa. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Centro Aragonés de Benicarló.

19.00 h Inauguració de la LXXIII Exposició de Productes del Camp. Oberta al públic fins al dia 24. Lloc: baixos de la Cambra Agrària Benicarló. Organitza: Associació de la Dona Llauradora.

20.00 h Ball popular. Lloc: Club Tercera Edat. Organitza: Club Tercera Edat. Col·labora: Caixa Benicarló i Bar Roma.

20.00 h VI Volta Solidària, a càrrec de l'AECC (Associació Espanyola contra el Càncer), acompanyada per Guzmán Arts Escèniques. Recorregut: pl. del Ministre Marcelino Domingo, av. de Méndez Núñez, pl. de la Mare Molas, c. del Dr. Ferran, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, c. de Ferreres Bretó i Ajuntament. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Joventut.

21.00 h II Edició Tu Penya Me Suena. Lloc: carpa Penya Alakran, recinte de penyes. Organitza: Penya Alakran.

21.00 h Milonga atípica (ball popular de balls de saló i tangos). Lloc: Magatzem de la Mar. Organitza: Club de Ball Esportiu Madison.

21.30 h Concert del tenor benicarlando Joan Oms. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

22.00 h Tirada nocturna social al plat. 50 plats. Fossat universal. Lloc: Camp de Tir la Basseta. Organitza: Club de Caçadors San Hubert de Benicarló.

23.30 h Actuació de Los 80 Principales, los mejores éxitos de los 80 fins a les 4.30 h Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.