0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Formulari per a sol·licitar serveis i materials a l'àrea dels Serveis Públics Municipals

Objectiu

L'objectiu d'aquest formulari és facilitar la sol·licitud de determinats serveis i materials a les entitats del municipi, per optimitzar els recursos existents i poder realitzar les previsions corresponents en un termini adequat.

Instruccions de tramitació

Reompliu totes i cadascuna de les caselles del formulari i indiqueu en el desplegable el nombre d'unitats o si no en necessiteu cap. En les caselles que no hi haja desplegable, heu d'indicar el nombre d'unitats o escriure un 0 si no en necessiteu cap.

Una vegada emplenat el formulari, heu d'imprimir-lo i presentar-lo conjuntament amb una sol·licitud genèrica al Registre de l'Ajuntament, en un termini mínim de 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat.

Cal tindre em compte que els serveis i materials no inclosos en aquest formulari s'han de relacionar en la sol·licitud genèrica (per exemple: ocupació via pública, senyalització, contenidors, etc.)

Per a qualsevol dubte, envieu-nos un correu a l'adreça electrònica correu.obres@ajuntamentdebenicarlo.org o telefoneu al número 964 470 343.

There are 50 questions in this survey.