Pluja de reconeixements als esportistes benicarlandos

13/08/2015

L'Ajuntament de Benicarló ha homenatjat 13 esportistes locals que en les últimes setmanes han aconseguit importants èxits en les seues respectives especialitats. Amb aquesta recepció, el consistori mostra una vegada més el seu suport als esportistes de la ciutat.

El Saló de Plens de l'Ajuntament s'ha omplit per homenatjar fins a 13 els esportistes benicarlandos que durant les últimes setmanes han aconseguit importants fites esportives en especialitats tan diverses com la gimnàstica rítmica, el ciclisme, l'aquatló, el tir, el triatló o el salt d'alçada.

En un emotiu acte presidit per l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el regidor d'Esports, Carlos Flos, ha anat presentant tots i cadascun dels èxits esportius aconseguits pels 13 esportistes homenatjats, començant pel reconeixement als equips infantils Mabel-1 i Mabel-2 i especialment de les gimnastes Maria Añó, proclamada recentment campiona d'Espanya a Pontevedra, Noa Ros, tercera classificada en la mateixa competició, i Helena Andrei, cinquena classificada.

Posteriorment, ha arribat el torn per a Isabel Balaguer, tercera en el campionat d'Espanya de ciclisme en ruta a Lorca, Carla Masip (que no ha pogut estar present a l'acte) per haver quedat tercera en el campionat d'Espanya d'Atletisme en categoria júnior, Ferran Remolina, tercer classificat en el campionat d'Espanya d'Aquatló i David Tena, proclamat recentment subcampió d'Espanya de tir per equips en la modalitat compack sporting.

Els tres últims reconeixements han estat per a Marta Noelia Lluch, campionat d'Espanya de Triatló en la seua franja d'edat i subcampiona absoluta; Daniel Esbrí, campió d'Espanya de Triatló en la seua franja d'edat; i finalment, una atleta habitual en els homenatges institucionals de l'Ajuntament, la saltadora Cristina Ferrando, que el passat 2 d'agost es va proclamar subcampiona d'Espanya absoluta de salt d'alçada amb una marca de 1,88m, que suposa rècord personal i autonòmic.

Els esportistes han rebut un detall commemoratiu i s'han mostrat molt satisfets per uns èxits que, segons han assegurat la majoria d'ells, «ens animen a seguir endavant». L'alcaldessa ha volgut felicitar a tots i cadascun dels homenatjats i ha fet un agraïment especial a les famílies dels esportistes, «que també s'esforcen dia a dia per fer possibles tots aquests èxits» i ha assegurat que l'Ajuntament «continuarà donant suport als esportistes en tot allò que necessiten».