Benicarló commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física amb múltiples activitats esportives

26/03/2018

La Regidoria d'Esports, amb la col·laboració de centres educatius i entitats privades, ha coordinat una àmplia programació amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, que es commemora el 6 d'abril. L'IES Ramón Cid s'afegeix a la celebració demà dimarts amb activitats esportives i una cursa solidària.

El Dia Mundial de l'Activitat Física tindrà enguany una gran acollida a Benicarló. Nombroses entitats i empreses s'han volgut sumar a la celebració oficial d'aquesta jornada que es commemora el 6 d'abril i que té com a principal objectiu conscienciar la població de la importància de practicar esport i d'evitar el sedentarisme.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha volgut agrair la implicació de totes les entitats privades que participen en el programa i ha remarcat que «aquest tipus d'iniciatives serveixen també per a fer visible el treball que realitzem tant des de les institucions públiques com des de les empreses privades que promouen l'esport». Flos ha destacat la importància de «promoure i crear hàbits saludables, especialment en la gent jove» i difondre el missatge que «l'esport és salut».

Durant els sis dies que durarà la programació (del 3 al 8 d'abril), s'han organitzat activitats per a tots els gustos i edats: jornades portes obertes al centre Mater Pilates (3, 4 i 5 d'abril), al Club de Tenis Benicarló (del 2 al 6 d'abril), al Club de Tenis Fair Play (del 2 al 6 d'abril) i a la Piscina Municipal (6 d'abril). A més, s'ha programat una matinal de fitness per a tots els públics (7 d'abril), una masterclass solidària de spinning (7 d'abril) i una caminada popular saludable (7 d'abril).

Les activitats finalitzaran amb la cursa 10k Ciutat de Benicarló (8 d'abril) i la masterclass popular de Kangoo jumps (8 d'abril), una especialitat esportiva molt de moda que comporta múltiples beneficis.

Cursa solidària a l'IES Ramón Cid

Complementant tota aquesta programació, l'IES Ramón Cid se sumarà a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física amb una jornada que tindrà lloc demà dimarts on l'activitat central serà una cursa solidària els beneficis de la qual es destinaran a l'associació Pulseras Candela i a la lluita contra el càncer. Maite Forés, directora del centre educatiu, ha destacat que «a part dels beneficis econòmics, també ajudarem a donar a conéixer este projecte en el qual participen tres alumnes del nostre centre».

Paral·lelament, durant tot el matí es duran a terme múltiples activitats esportives, com ara salt d'alçada, taller de TRX, habilitats sobre rodes, coreografies o pilota valenciana, entre d'altres.

Consulteu aquí el detall de al programació.