Cultura convoca la XXI edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

16/05/2019

La Regidoria de Cultura ha convocat un any més el Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb el lema «El dia a dia de Benicarló». Les obres, que han de ser originals i inèdites, es poden presentar fins al 13 d'octubre i optaran a tres premis de 500, 250 i 100 euros.

El Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló arriba ja a la XXI edició i ho fa convocant un nou certamen destinat a tots els fotògrafs aficionats i professionals que ho desitgen. El lema triat enguany és «El dia a dia de Benicarló». Cada participant només podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color, o en blanc i negre, amb possibilitat de tractament digital, però no de muntatge.

Les obres es podran presentar fins al 13 d'octubre i optaran als tres premis que s'atorguen: el primer, dotat amb 500 euros, el segon amb 250 euros i el tercer amb 100 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d'escollir l'obra guanyadora seran la il·luminació, la perfecció tècnica, la dificultat, l'originalitat, la composició, l'impacte i l'aplicació dels efectes o retocs.

La decisió del jurat es coneixerà en el mateix moment del lliurament dels premis, que tindrà lloc divendres 25 d'octubre al Mucbe, en l'acte d'inauguració de l'exposició de les obres presentades.

Consulteu aquí les bases.