Generacció estrena seu i noves activitats

31/03/2011

L'Espai Jove Generacció ja compta amb unes noves instal·lacions al carrer del Crist de la Mar i ha encetat un nou programa d'activitats que aquest cap de setmana ofereix tallers d'escalada i skate a la plaça de la Constitució.

Els joves de Benicarló compten amb un nou punt de referència a la ciutat. Es tracta de l'Espai Jove Generacció, una oficina adreçada a joves que té com a principal objectiu crear una alternativa d'oci a través de la programació de diverses activitats destinades a promoure hàbits d'oci saludables, facilitar la convivència i estimular conductes solidàries. La seu, inaugurada la setmana passada, està situada al carrer del Crist de la Mar, 47 i acollirà part de les activitats programades.

Les activitats van començar la setmana passada amb els tallers de dj's, grafits, cuina popular, recuperació d'oficis i voluntariat ambiental i continuaran aquesta setmana amb una posada en escena espectacular a la plaça de la Constitució per als tallers d'escalada i de skate. El taller d'escalada tindrà lloc els propers 2 diumenges (3 i 10 d'abril) i tindrà una duració de sis hores, mentre que el taller de skate serà els dissabtes de 17 a 19 hores fins al 16 d'abril.

Totes les activitats programades es gestionen a través de l'Espai Jove Generacció, un servei que sortirà pròximament a licitació, previsiblement abans de l'estiu, perquè es puguen presentar aquelles empreses que estiguen interessades. El punt d'informació juvenil començarà a funcionar en el moment que s'adjudique el servei.