Estellés segons el Col·lectiu ArteEnred

06/05/2011

Avui s'inaugura al Mucbe una exposició d'art interdisciplinar del Col·lectiu arteEnred dedicada al poeta valencià Vicent Andrés Estellés. En la mostra, que es podrà visitar fins al 8 de juliol, hi participen més de 50 artistes.

A partir d'aquesta vesprada i fins el proper 8 de juliol es podrà visitar al Mucbe l'exposició “Vicent Andrés Estellés. El fill del forner... que feia versos”, una iniciativa de l'Associació Cultural d'Artistes Plàstics ArteEnred que interpreta a través de la mirada de 57 artistes els versos del poeta, el seu missatge i la seua personalitat.

L'exposició és una de les moltes activitats que organitza el Col·lectiu arteEnred amb l'objectiu d'establir contactes entre artistes procedents de diferents llocs de la geografia, intercanviar experiències i elaborar nous canals de col·laboració i possibilitats estètiques. En aquesta ocasió, Vicent Andrés Estellés ha sigut el punt de partida per al treball dels artistes però el col·lectiu ha treballat amb altres temàtiques i personatges, com la ceràmica, els moriscos o Jorge Drexler.

Des del 2006, el col·lectiu ha viscut un creixement imparable i cada vegada més artistes hi participen en el projecte, procedents de llocs tan diversos com Bremen, París, Cannes o Santo Domingo, encara que la gran majoria són artistes valencians o residents a la Comunitat.

La mostra sobre Estellés estarà oberta fins al 8 juliol i posteriorment es podrà visitar també a la Casa de Cultura de Benimodo (setembre de 2011) i a la Casa de Cultura de Burjassot (novembre de 2011), ciutat natal del poeta.