Benicarló sensibilitza sobre la necessitat de portar el cinturó de seguretat

20/05/2019

La iniciativa és de Cocemfe Maestrat, amb la col·laboració de la Policia Local de Benicarló, i s'inclou en les activitats del Mes dedicat a les persones amb discapacitat. En una horas'han aturat 11persones que no portaven el cinturó de seguretat.

Amb el lema 'No canvies de rodes. Utilitza el cinturó de seguretat', els representants de Cocemfe Maestrat, acompanyats dels agents de la Policia Local de Benicarló, han estat durant una hora aturant els vehicles en l'encreuament entre el carrer de Iecla i el carrer de César Cataldo per tal de sensibilitzar els conductors de la importància de portar el cinturó de seguretat.

En una hora, han aturat 11 persones que noportaven cordat el cinturó, una xifra sensiblement inferior a la de l'any passat, que va ser de 28 conductors aturats sense cinturó.L'activitat, que era purament informativa, ha permés els representants de l'associaciórepartirmaterial didàctic i informarels conductors de les conseqüències de no portar el cinturó de seguretat.

La campanya forma part dels actes organitzats amb motiu del Mes dedicat a les persones amb discapacitat, a través del qual s'ha organitzat per als mesos de maig i juny una extensa programació que inclou xarrades, activitats esportives, projeccions, representacions teatrals o tallers, entre d'altres.

Consulteu aquí el detall de la programació.