PROGRAMACIÓ MUCBE 2011

DESCARREGAR LA PROGRAMACIÓ

En aquest sisè any de funcionament del Mucbe, des de la Regidoria de Cultura es presenta la programació d'exposicions del 2011 amb unes propostes de qualitat i que segueixen la línia de treball marcada des dels seus inicis.

La programació d'aquest any compta amb 26 exposicions temporals, distribuïdes entre la primera i segona planta, la lògia i el claustre. Aquestes propostes s'han escollit amb l'objectiu de difondre la cultura a tot tipus de públic, per això es presenten exposicions diverses amb múltiples temàtiques, didàctiques i participatives.

D'entre les propostes que es presenten aquest any, comptarem amb l'exposició “Les màquines de Leonardo”, itinerada per l'Obra Social de la CAM, “Planeta Sano”, de l'Obra Social Caja Madrid, l'exposició del Museu d'Història de Catalunya, “La Gran Guerra en imatges”, i l'exposició cedida pel Museu de Prehistòria de València, “Les dones en la Prehistòria”

Per altra banda, al mes de maig finalitzarà l'exposició “Bona Terra, Bona Collita”, una exposició que ha romàs 3 anys a la planta baixa i que ha permès oferir el servei de visites guiades permanent. Així mateix, es podrà seguir visitant la readaptació de “Tresors Arqueològics” com a mostra permanent a una de les sales de la planta baixa i el recorregut del "Museu del Temps".

El Mucbe s'ha plantejat des dels seus inicis un espai obert a tothom, participatiu i amb l'objectiu de difondre el patrimoni de Benicarló, seguint aquests propòsits, s'ha plantejat una iniciativa per tal de fomentar el patrimoni pictòric de Benicarló mitjançant els seus artistes, i per aquest motiu, aquest any s'iniciarà la primera exposició col·lectiva d'artistes de Benicarló.

A banda del programa d'exposicions, el Mucbe continuarà oferint activitats cultuals i cedint els seus espais per aquelles entitats culturals que proposen activitats. Així també, es continuarà oferint el servei permanent de visites guiades al Poblat Ibèric Puig de la Nau i al centre històric de la ciutat, així com visites guiades i tallers didàctics tant per als grups escolars com d'adults. També es seguiran organitzant concerts, espectacles teatrals, presentacions, xarrades i tot tipus de cursos i tallers.

Esperem que la programació expositiva del 2011 sigui del vostre grat i quedem a la seua disposició per qualsevol consulta o suggeriment.

Reba una cordial salutació


Maria Ortiz Roca

Regidora de Cultura

Gener del 2011