La Generalitat construirà un nou col·legi a Benicarló per reduir les ràtios d’alumnes

El nou centre serà d’una línia i estarà ubicat a l’UA7, entre els carrers del Puig de la Nau i de Vinaròs. El degoteig d’alumnes que s’incorporen cada any és constant i obliga la resta d’escoles a trencar les ràtios.

L’alcaldessa de Benicarló anuncia les delegacions per a la legislatura 2019-2023

L’estructura organitzativa presenta alguns canvis respecte de l’anterior període. Es crearà una Regidoria de Modernització, Transparència i Administració Electrònica i una altra de Mobilitat Urbana Sostenible.

S’adjudica el subministrament i la instal·lació de la gespa artificial del camp de futbol Àngel ‘Pichi’ Alonso

L'empresa adjudicatària ha estat Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S. A., l’escollida d’entre les dos que s’havien presentat a la licitació. L'import d'adjudicació ha estat de 192.013,79 euros, IVA inclòs.

Benicarló suma activitats culturals a la tradicional programació de Sant Joan

El programa al voltant de la nit de Sant Joan s’estendrà durant els dies 22, 23 i la matinada del 24 de juny, amb activitats molt variades. La programació inclou un passeig amb vaixell, visites teatralitzades i la crema de la foguera de Sant Joan.

La Nit en Vetla evoluciona amb l’objectiu d’arribar a més públic

El proper 12 de juliol tindrà lloc la setena edició de la Nit en Vetla, amb espectacles d’acrobàcies, música, dansa i circ de primer nivell que ompliran els carrers de la ciutat. Més de 100 comerços i cafeteries complementaran una oferta cultural excepcional.

Les platges de Benicarló, a punt per a la temporada d’estiu

El drenatge del port ha permés renovar amb més de 22.000 metres cúbics l’arena de la platja del Morrongo. La temporada s’allargarà fins al 6 d’octubre.

Treballs de neteja a la zona del Corral del Petiquillo per evitar el risc d'incendis

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, depenent de la Generalitat Valenciana, està duent a terme tasques de neteja i desbrossament a la zona del Corral del Petiquillo amb l’objectiu de minimitzar el risc d’incendis forestals de cara a la temporada d’estiu. A aquests treballs s’afegirà també la neteja de tot el perímetre de la Urbanització Vista Mar.

Xaro Miralles revalida el càrrec d’alcaldessa de Benicarló

El Ple de l'Ajuntament ha elegit Xaro Miralles Ferrando com a nova alcaldessa de Benicarló, amb el suport del PSOE. La nova Corporació Municipal ha pres possessió dels càrrecs en una emotiva sessió que ha servit per donar inici a una nova legislatura.

El sector agroalimentari com a impulsor de l’economia i el turisme a Benicarló

Les conclusions del Pla estratègic per al sector agroalimentari de Benicarló i Vinaròs plantegen un gran ventall de possibilitats que van necessàriament lligades a la industrialització i la professionalització. El Pla ha permés conéixer la realitat del sector i fer un diagnòstic que generarà un important impuls al desenvolupament econòmic de les dos ciutats.

L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment

L’Ajuntament de Benicarló ha posat en marxa una nova edició de l’Escola d’Acollida, un programa dirigit a les persones nouvingudes per tal que adquirisquen els coneixements bàsics sobre la nostra societat. Amb aquesta formació, es dota d’autonomia a la nova ciutadania perquè puga exercir plenament els seus drets dins la nostra ciutat.