Benicarló promou el turisme d’experiència amb activitats al voltant del Vi Carlon

El proper 19 de juliol tindrà lloc una ruta cicloturista vespertina entre vinyes i per al 8 d'agost s'ha organitzat una activitat nocturna d'astroturisme. L'objectiu és apostar per una oferta turística diferent, sostenible i responsable.

La Nit en Vetla donarà prioritat a la seguretat sense oblidar l’aposta per la cultura

La cita serà el 31 de juliol i es concentrarà en espais a l'aire lliure però que permeten control d'aforament: plaça de Sant Bartomeu, Jardí del Mucbe, pati de la Salle i plaça de l'Ajuntament. Hi haurà venda d'entrades a un preu simbòlic d'1 euro del 21 al 24 de juliol i del 28 al 31 de juliol.

Arranca l’Escola d’Estiu amb totes les mesures i protocols de seguretat

Fins al 31 de juliol, els 142 xiquets i xiquetes d'entre 3 i 10 anys faran activitats de socialització i oci educatiu després de 4 mesos sense classes presencials. L'alumnat s'ha distribuït en grups bombolla de 10 infants per cada monitor.

Benicarló contractarà set persones a través del Pla d’Ocupació de la Diputació

En concret, s'ocuparan dos auxiliars de museu, dos administratius i tres peons agropecuaris. Els contractes seran de tres mesos a jornada completa i la selecció es realitzarà a través de les oficines Labora.

L’Ajuntament ha tramitat 812 certificats digitals només durant l’estat d’alarma

L'augment exponencial del nombre de certificats emesos es deu a què són imprescindibles per a la majoria de tràmits administratius telemàtics. Benicarló ha estat l'únic municipi de la comarca a tramitar certificats digitals durant l'estat d'alarma.

Primers contactes per a construir una rotonda a la Ratlla del Terme amb la 340a

Benicarló i Peníscola inicien els tràmits per a millorar la seguretat en la intersecció que dona accés a la zona sud de Benicarló i nord de Peníscola. La setmana que ve començaran les reunions entre els tècnics dels dos ajuntaments.

Benicarló posa en marxa una campanya per a rellançar l’economia local

La Regidoria de Comerç anima a comprar al xicotet comerç local i de proximitat i mostra el seu suport al sector primari que s'ha mantingut al peu del canó durant la crisi. S'ha editat un vídeo promocional i es distribuiran cartells promocionals per tota la ciutat.

El Mucbe reprén la programació amb tres inauguracions al mes de juliol

La primera inauguració serà avui divendres a les 19.00 hores i al setembre es recuperaran les exposicions suspeses per la covid19, entre elles, l'esperada mostra «De Picasso a Barceló». A partir d'avui, el museu recupera el seu horari habitual.

L’Ajuntament ajuda a tramitar 782 ajudes al lloguer des del mes de febrer

El nombre de tramitacions engloba les ajudes que convoca la Generalitat cada any i la nova línia d'ajudes urgents que ha tret enguany l'administració autonòmica per a fer front a la crisi econòmica ocasionada per la covid19. Benicarló ha estat l'únic municipi de la comarca que ha prestat ajuda en la tramitació.

Turisme elabora un Pla de Contingència de Platges Segures per a l’estiu

El Pla especifica les normes d'ús general per a totes les platges de Benicarló, tot i que algunes s'han adaptat a la singularitat de cada platja. El document es va remetre a la Generalitat la setmana passada.