El Mucbe exhibeix l’obra de 15 artistes finlandesos contemporanis

Fins al 29 de març el Mucbe acollirà l'exposició col·lectiva «Finlàndia crea», on es recullen pintures, fotografies i escultures de 15 artistes finlandesos, vuit dones i set homes. Cadascú amb el seu estil propi i tots centrats en la creació contemporània.

La Regidoria d’Agricultura adjudica les parcel·les de l'Hort de la Mar

El sorteig ha determinat les 27 persones que cultivaran les parcel·les i l'associació que tindrà adjudicada la parcel·la reservada per a entitats, que serà Ateneu Benicarló. Les adjudicacions tenen un període de vigència d'un any prorrogable per dos més.

Joventut impulsa una campanya informativa per a empoderar els joves

La campanya porta per nom «El teu projecte de vida» i pretén ajudar i assessorar la joventut en la seua integració en la societat. S'han programat accions trimestrals per a difondre els serveis de formació, orientació i assessorament que ofereix la Regidoria de Joventut.

Núria Espert encapçala el cartell del Cicle de Teatre de Primavera de Benicarló

La Regidoria de Cultura torna a apostar fort pel teatre i aquesta temporada proposa cinc muntatges de primer nivell. L'actriu Núria Espert, dirigida per Lluís Pasqual, interpretarà el Romancero gitano de Lorca i compartirà cartell amb noms com Àlex Rigola, Josep Manuel Cassany, Toni Jódar o el protagonista de Celebraré mi muerte, Marcos Hourmann.

El Mucbe prepara una exposició permanent sobre la història del Convent de Sant Francesc

La mostra farà un recorregut pels diferents usos que ha tingut l'espai, incidint en les peculiaritats de l'orde franciscana. Alguns dels elements més valuosos que s'exhibiran seran un retrat del comerciant vinícola benicarlando Felicio Lluís i Ros ( 1651-1717), un segell de 1818 i un llibre editat el 1814, propietat d'un dels franciscans que residien al Convent.

Les Ofertes al Carrer tornen aquest diumenge a la plaça de la Constitució

Les botigues de Benicarló tornaran al carrer diumenge 23 de febrer amb tota l'oferta del final de la temporada de tardor-hivern. Vora 30 establiments comercials de la ciutat es reuniran a la plaça de la Constitució de 10.00 a 14.00 hores.

Benicarló organitza un taller de cultura urbana per a joves i adolescents

Els tallers se centraran en ensenyar rap i balls urbans, i es dividiran en tres jornades: 22, 28 i 29 de febrer. Les persones interessades han de realitzar la preinscripció al local de Generacció.

La Volta a Peu per la Igualtat inaugurarà la programació del Dia Internacional de la Dona

La setena edició de la Volta tindrà lloc el diumenge 1 de març amb l'objectiu de visibilitzar el compromís contra les desigualtats de gènere. Les persones que vulguen participar han de realitzar les inscripcions abans del 28 de febrer.

Benicarló ultima els plecs per a traure a licitació el projecte de la Via Litoral

S'espera que el projecte puga estar enllestit a finals d'aquest any. L'actuació està emmarcada dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Ràdio Benicarló participa en el programa commemoratiu del Dia Mundial de la Ràdio

La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes ha emés un programa especial en directe des de la plaça Manises de València amb Motiu del Dia Mundial de la Ràdio que se celebra el 13 de febrer. Ràdio Benicarló ha jugat un paper ben actiu amb un estand propi des del qual s'han realitzat entrevistes i reportatges.