Arriba el cap de setmana gran de les Festes Patronals de Benicarló

Entre les activitats més destacades de la programació de divendres i dissabte es troba el Mercat Medieval, la serenata a Sant Bartomeu, el cant d'albaes, el concert tribut a ABBA i els actes en honor a Sant Bartomeu. La desfilada de carrosses amb la batalla de confeti i els focs artificials tancaran les Festes diumenge.

Esports convoca les subvencions anuals per a clubs i entitats esportives

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria d'Esports, torna a convocar les subvencions anuals per a entitats o clubs esportius que han realitzat competicions esportives federades i activitats d'esport espectacle l'any 2018. El termini per a presentar la documentació finalitza el 16 de setembre.

L'Ajuntament reconeix Bert Appermont, director de la serenata a Sant Bartomeu

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha rebut el director que enguany s'encarregarà de dirigir la serenata a Sant Bartomeu. El belga serà el primer director i compositor europeu en dirigir la serenata.

Benicarló obri la representació de les Festes a la participació dels homes

El I Pla d'Igualtat d'Oportunitats contempla, en el Pla d'Acció, la incorporació de la figura de l'home. Alguns municipis de la comarca ja han incorporat homes en l'àmbit representatiu.

La Coordinadora de Penyes se suma a la campanya «Redueix, reutilitza i recicla»

La campanya ha planificat quatre accions concretes orientades al període de Festes Patronals i pretén conscienciar de la importància del reciclatge. De les quatre accions planificades ja s'han dut a terme tres, dos d'elles destinades a xiquets i xiquetes.

La proclamació de la reina i dames dona el tret de sortida a les Festes Patronals 2019

Avui divendres a les 22.00 hores començaran oficialment les Festes Patronals 2019, amb l'emotiu acte que tindrà lloc a la plaça de Sant Bartomeu. La veterinària Elsa Beltran, mantenidora de Festes, pronunciarà el pregó inaugural.

Arranquen la Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar

La Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar incorporen per al proper curs una llarga llista d'esports i activitats per a tots els gustos i edats. Com ja es va fer l'any passat, s'amplia l'oferta d'esports als centres d'educació secundària. Les preinscripcions es poden formalitzar a partir del dia 19 d'agost.

Finalitzen les obres de millora a la Pista de Ciclisme Municipal

Les actuacions facilitaran l'ús de la instal·lació als 120 usuaris que la utilitzen regularment. A més de la pavimentació de la zona central i la millora dels accessos també s'han realitzat treballs de neteja i desbrossament.

El Laboratori Social de Benicarló-Vinaròs fa balanç i planifica les pròximes accions

La Comissió Tècnica del Laboratori de Serveis Socials de l'àrea urbana Benicarló-Vinaròs s'ha reunit per valorar el treball fet durant l'últim any i per planificar les línies estratègiques futures. Se centraran, entre d'altres, en el desenvolupament comunitari i en la innovació aplicada als serveis socials.

La Policia Local de Benicarló incorpora dos nous oficials de carrera

Els policies han pres possessió del càrrec aquest matí i s'incorporen als 7 que ja treballen actualment (6 de carrera i un de vacant). Els treballs que han presentat els dos oficials per a superar el curs d'accés han estat seleccionats entre els 8 millors d'un total de 49.