Benicarló presenta el primer Fòrum Gastronòmic Carxofa Innova

Durant el dia 27 i 28 es duran a terme xarrades de professionals sobre la carxofa, mentre que el dia 29 tindrà lloc el concurs, tot al Magatzem de la Mar. Els concursos de Cuina i de Sala comptaran amb jurats de primer nivell com Raúl Resino o Toni Cortés.

Cor de Carxofa reedita el primer premi en la 3a edició dels pinxos més ‘etxurats’

Los Montaditos ha aconseguit el segon premi i el Restaurant San Rafael, el tercer. El concurs l'organitza el col·lectiu de dibuixants Urban Sketchers Maestrat, que per tercer any consecutiu ha fet el seu particular reconeixement als pinxos més reeixits estèticament.

Generalitat i Ajuntament estudiaran els possibles usos de les naus afectades pel Pativel

Les naus industrials es troben tocant a l'antiga N-340 i estan afectades pel Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel). En la reunió, en què han estat presents l'alcaldessa de Benicarló, el regidor d'Urbanisme i l'arquitecta municipal, també s'han tractat altres temes relacionats amb la política territorial.

La segona edició de ‘L’escola fa ràdio’ arranca a l’emissora municipal

Els centres educatius de Benicarló han començat la segona edició de la campanya «L'escola fa ràdio» organitzada per les regidories de Normalització Lingüística i Educació amb la gravació d'un programa realitzat per ells a Ràdio Benicarló. La iniciativa s'allargarà fins al mes de maig i pretén fomentar l'ús social del valencià.

Soweto, Rigodonians i Black Fang protagonitzen el cartell de l’Art&Xoc

La cinquena edició del Festival Art&Xoc, dedicat a la música d'arrels afroamericanes i afrocaribenyes, se celebrarà el divendres 24 de gener. El festival comptarà enguany amb la col·laboració del Casal Popular la Pastora, que s'encarregarà d'organitzar de vesprada activitats per a tots públics.

Benicarló millora la xarxa de distribució d'aigua del polígon industrial El Collet

Les obres són fruit de les conclusions del Pla director d'abastament d'aigua potable, que va determinar la baixa qualitat de l'anterior xarxa de distribució en la zona. L'actuació va a càrrec de l'empresa Sorea i compta amb un pressupost d'execució de 437.502,04 euros.

Mar Blava i Los Montaditos guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa

El pinxo «La carxofa: ¡el rovell de l'ou!», del restaurant Mar Blava, ha estat el guanyador en la modalitat de pinxo d'autor, mentre que el pinxo «Delícies del Maestrat», de Los Montaditos, ha estat el guanyador en la modalitat de cuina tradicional.

L’Ajuntament atorga a l’Associació d’Alzhèimer una subvenció de 5.000 euros

El conveni de col·laboració signat té com a objecte la col·laboració entre l'Ajuntament de Benicarló i l'Associació d'Alzhèimer Benicarló per a la gestió de la Unitat de Respir Familiar que atén persones afectades d'alzhèimer i altres demències. L'aportació municipal serà de 5.000 euros.

La Festa de la Carxofa comença amb l’èxit aclaparador de la Demostració de pinxos

Durant l'acte, que ha servit per a donar inici a la Festa, es van servir al voltant de 1.500 pinxos elaborats amb carxofa pels 31 bars i cafeteries del municipi. Dilluns dia 13 tindrà lloc el Concurs dels Pinxos de la Carxofa, amb la presència en el jurat de xefs com Vicent Guimerà, Rubén Miralles o Rafael Gauxachs.

Benicarló contracta sis persones desocupades per a realitzar tasques de manteniment

Els treballadors s'encarregaran de l'adequació i el manteniment de diverses zones per a vianants de dins del nucli urbà i de la neteja de camins rurals i barrancs del terme. Les contractacions tenen una durada de sis mesos i s'han realitzat a través del programa EMCORP, amb una subvenció de 45.565,18 euros.