La Piscina Municipal compensarà els usuaris en el moment de reobrir les instal·lacions

Les persones que han pagat la mensualitat completa del mes de març podran recuperar els 15 dies durant els quals la piscina ha estat tancada. Els rebuts del mes d'abril i següents no es giraran mentre dure aquesta situació.

L’Ajuntament paga 972.086 euros als seus proveïdors durant l’estat d’alarma

La majoria de les factures s'han aprovat per decret d'Alcaldia per tal d'agilitzar els procediments administratius i generar liquiditat a les empreses. També s'han pagat 99.000 euros per les subvencions a les comissions falleres i a la Junta Local Fallera.

Policia Local posa 9 denúncies i intercepta 41 vehicles el cap de setmana

L'operatiu del cap de setmana s'ha centrat a controlar els desplaçaments de persones que arriben d'altres comunitats per a passar la Setmana Santa. Des que es va decretar l'estat d'alarma, la Policia Local ha interposat 96 denúncies.

L’exèrcit ajudarà a reforçar el control de les mesures de confinament a Benicarló

Militars del batalló del Quarter General Terrestre d'Alta Disponibilitat (CGTAD) de Bétera es desplaçaran a Benicarló per donar suport a Guàrdia Civil i Policia Local. En els últims dies s'han detectat molts de desplaçaments no previstos en les mesures de confinament.

El programa Viu Actiu es reinventa per a continuar al servei de la salut de la població

S'han gravat diversos vídeos amb exercicis i recomanacions que permetran els usuaris de Viu Actiu continuar exercitant-se des de casa. El personal tècnic especialitzat també ha elaborat fitxes de treball per a gent adulta i major.

Els residents del Centre Geriàtric es comuniquen amb les famílies per videotrucades

El Centre ha posat a disposició de les famílies i residents dos telèfons mòbils per a facilitar el contacte visual. Els residents estan acompanyats en tot moment per la psicòloga o l'animadora sociocultural, que els ajuden a comunicar-se.

Serveis Socials amplia el Servei d’Assistència a Domicili i el programa de Menjar a casa

El SAD disposarà d'una nova auxiliar i ampliarà la jornada a quatre auxiliars que actualment tenien contracte a temps parcial. S'està reforçant el seguiment telefònic a famílies vulnerables amb menors a càrrec i es coordina amb Caritas i Creu Roja l'entrega d'aliments no peribles.

Benicarló rep material preventiu procedent de les institucions i de donacions privades

Establiments com La Catalana, la Clínica Dental Benicarló o els bombers forestals han fet donació de diversos equips de protecció a l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE). El material complementarà l'equipació de què disposen els centres procedent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

IFF dona a l’Ajuntament 360 mascaretes per a diferents departaments municipals

La multinacional s'ha afegit a altres empreses que en els últims dies han donat material preventiu. L'empresa està dedicada actualment a fabricar desinfectants per fer front al coronavirus.

L’Ajuntament suspén el cobrament de tots els rebuts mentre dure l’estat d’alarma

Se suspén el cobrament dels guals i de la taxa de càrrega i descàrrega de mercaderies que estava previst per a l'1 d'abril. Tampoc es cobrarà l'ocupació de via pública i els impostos de vehicles i de recollida de residus mentre estiga en vigor l'estat d'alarma.