La Societat de Sant Vicent de Paül, Entitat Destacada en l’Àmbit Social de 2019

Es tracta d'una institució de caràcter humanitari i benèfic constituïda per persones seglars. La seua activitat a Benicarló data de finals de 1850.

La Brigada tracta les faroles contra la corrosió causada pels orins dels gossos

En aquesta ocasió s'està treballant amb més de 30 faroles ubicades en la zona dels voltants del carrer del Nou d'Octubre. El tractament consisteix a sanejar el peu de la farola i aplicar una fibra de vidre protectora.

L’Ajuntament firma un conveni amb el Club Bàsquet per la participació en la lliga EBA

Aquest conveni és resultat de la subvenció nominativa que el Ple va aprovar el passat 23 de maig i suposa una empenta important per a l'economia del club.

Unes Festes Patronals molt musicals i compromeses amb el medi ambient

El tribut a Abba serà el plat fort de la programació musical, que es completarà amb cinc orquestres de primera línia. L'altra aposta de la Comissió de Festes seran els gots reutilitzables, que es podran adquirir en qualsevol dels espectacles programats.

El Pregoner supera els 3.000 missatges enviats i els 1.600 subscriptors

En total, s'han enviat 3.235 missatges instantanis relacionats amb la formació, ocupació, ajudes i subvencions, esdeveniments o informacions de servei. Actualment, el Pregoner té 1.631 subscriptors.

El reciclatge d'orgànica registra una mitjana molt elevada de 27.500 quilos al mes

El percentatge d'impropis (material no sol·licitat) és d'un 1,16%, una xifra excepcionalment baixa si es compara amb el 15% que se sol donar en el reciclatge de matèria orgànica. La mitjana de quilos reciclats és molt elevada comparada amb els estàndards que mesuren aquest tipus de reciclatge.

Es publiquen les bases per a cobrir en propietat 13 places d’agents de policia local

De les 13 places, 9 es cobriran per torn lliure i 4 es cobriran per torn de mobilitat. El termini de presentació d'instàncies comença avui, 12 de juliol i finalitzarà el proper 8 d'agost.

S’adjudiquen les obres de l’antiga N-340 i la urbanització del carrer de València

Les actuacions de la N-340 s'han adjudicat per un import de 697.052,73 euros (IVA inclòs), mentre que les del carrer de València s'han adjudicat per 190.189,56 euros (IVA inclòs). Les obres tenen un període d'execució de cinc i quatre mesos, respectivament.

L’Ajuntament dona tot el suport al Club Bàsquet Benicarló en el seu ascens a la lliga LEB Plata

L'anunci es va fer oficial ahir per la vesprada i requerirà un esforç important per part del club a tots els nivells, tant esportiu com econòmic. L'ascens suposa el reconeixement a la gran trajectòria del club en les últimes temporades i ha estat possible per la renúncia d'alguns equips a continuar en la categoria LEB Plata.

La Nit en Vetla tindrà 6 escenaris diferents i 17 artistes de renom internacional

Les set companyies que actuaran demà divendres tenen un reconegut prestigi i compten amb artistes de 5 nacionalitats diferents. Els espectacles d'acrobàcies, música, dansa i circ es repartiran entre els sis escenaris que s'han preparat.