Benicarló prepara un Pla Municipal d’Infància i Adolescència

La Regidoria de Serveis Socials està ultimant l'elaboració d'un Pla Municipal d'Infància i Adolescència que permetrà planificar les polítiques en aquests dos àmbits i reforçar la presència dels infants i els joves en els òrgans de participació. El Pla preveu la creació del Consell Municipal d'Infància i Adolescència.

Benicarló renova el conveni per a continuar oferint el servei d'assessorament hipotecari

L'Ajuntament de Benicarló ha renovat el conveni amb el Col·legi d'Advocats de Castelló per tal de donar suport jurídic als ciutadans davant de les reclamacions hipotecàries. El servei es presta tots els dimarts a les oficines de la Cambra Agrària.

Vora 500 alumnes s’han matriculat als cursos de la Universitat Popular

El nou curs de la Universitat Popular engegarà el pròxim dilluns 21 amb 497 alumnes matriculats, que es repartiran en 29 grups. Respecte al curs de Dibuix i Pintura, s'està condicionant un local que permetrà dur a terme l'activitat en perfectes condicions.

Arriba Bocabadats, un programa de teatre, música i tallers familiars

Del 19 d'octubre al 30 de novembre tindrà lloc la setena edició de Bocabadats, un programa que inclou teatre, música i tallers familiars. El cicle comptarà amb sis espectacles infantils i set tallers artístics per a tota la família.

L'Ajuntament firma un conveni de col·laboració amb Cocemfe Maestrat

L'alcaldessa de Benicarló i el president de Cocemfe Maestrat han firmat un conveni per a finançar el Certamen de Ciclisme Adaptat que es va organitzar el passat mes de juny. La prova és una de les més esperades del calendari esportiu local.

Les obres de rehabilitació del Jardí del Mucbe encaren la recta final

Els treballs d'adequació del jardí interior del museu completaran totalment la rehabilitació de l'antic Convent de Sant Francesc i li donaran un valor afegit. El jardí comptarà amb un hort botànic i una àgora per a concerts i activitats culturals.

L’Ajuntament tramita més de 250 certificats digitals durant els primers sis mesos

El servei es va posar en marxa a mitjans d'abril a la segona planta de l'edifici de Ferreres Bretó. Les persones interessades han de portar el DNI o el passaport i, en cas de ciutadans de estrangers, han d'aportar el NIE i el passaport en vigor.

S’adjudica l’adequació de la futura seu de la Biblioteca Manel Garcia Grau

La licitació estava dividida en dos lots: el primer, que inclou l'adequació de les instal·lacions, s'ha adjudicat per un import de 757.578,59 euros (IVA inclòs), mentre que el segon, que comprèn les obres del jardí i la instal·lació del mobiliari urbà exterior, s'ha adjudicat per 43.579,13 (IVA inclòs). El termini d'execució de les obres serà de 10 mesos.

Els escolars de Benicarló protagonitzen els actes del Correllengua

Els alumnes de tercer de primària dels centres educatius de Benicarló han participat aquest matí en l'arribada de la flama del Correllengua. Els escolars també han pogut gaudir d'una actuació teatral a càrrec de Món d'Animació.

Surt a licitació la concessió de les parades vacants del Mercat Central

La Plataforma de Contractació del Sector Públic recull l'anunci de licitació de la concessió administrativa de les parades vacants del Mercat Central. El termini de la concessió serà de 18 anys i la presentació de propostes es podrà fer fins al 4 de novembre.