Benicarló participa en les Jornades de Coordinació d’Atenció Primària

La trobada se celebra a Cullera aquesta setmana i té com a objecte debatre sobre la coordinació de l'Atenció Primària davant la Llei de Serveis Socials Inclusius. Benicarló participa avui en la taula redona sobre el model d'intervenció integral.

Esports organitza un Campus de Nadal per a ajudar a conciliar la vida familiar i laboral

Aquest Nadal, la Regidoria d'Esports posarà en marxa una nova edició del Campus Esportiu per a xiquets i xiquetes en edat escolar. El campus tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu Municipal i la reserva es pot realitzar en línia.

Benicarló encetarà el Nadal amb l’encesa de l’enllumenat i el tradicional mercat nadalenc

A més de traure els comerços al carrer, des de l'Ajuntament s'han preparat diverses activitats amb l'objectiu de dinamitzar la jornada. L'encesa de l'enllumenat serà dimecres 4 a les 19.00 hores, mentre que el mercat de Nadal es durà a terme divendres 6 des de les 10.00 fins a les 21.00 hores.

El director d’El Comidista, Mikel López Iturriaga, guardonat amb la Carxofa d'Or 2020

Durant el sopar de gala de divendres 24 de gener s'entregarà el màxim guardó de la XXVII Festa de la Carxofa al periodista i fundador del reconegut web sobre gastronomia. La persona homenatjada serà la llauradora benicarlanda Mari Carmen Arín Borrás.

La Diputació restaurarà dos obres d’art procedents de la Casa del Marqués

Les peces han estat donades a l'Ajuntament per l'actual propietari de la Casa del Marqués. Es desconeix l'autor de les obres i no estan datades de manera exacta, encara que podrien tractar-se de peces del segle XVIII, època en què es va reconstruir l'emblemàtic immoble del carrer de Sant Joaquim.

La Generalitat concedeix al Mucbe dos subvencions i posa en valor el seu projecte expositiu

El Mucbe rebrà l'import màxim en les dos subvencions, que sumen un total de 16.000 euros. La Conselleria de Cultura ha valorat la qualitat de les exposicions i el programa educatiu que es porta a terme a través dels tallers didàctics per a escolars.

La Unió de Comerços de Benicarló se suma al ‘Black Friday’ de Confecomerç

La promoció consistirà a sortejar 3.000 euros entre els clients que emplenen una targeta amb tres compres de, com a mínim, 5 euros cadascuna. La campanya estarà vigent als comerços de Benicarló fins diumenge 1 de desembre.

Benicarló manifesta el seu rebuig a la violència masclista

La Corporació Municipal ha fet visible el seu rebuig a la violència de gènere amb la lectura conjunta d'un manifest de condemna. A l'acte també han participat l'IVASS, Ateneu Maestrat, els centres educatius de secundària i membres de l'Assemblea de Dones de Benicarló.

Benicarló forma part de la nova Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians

La Xarxa és una entitat supramunicipal que reunix els serveis lingüístics de les entitats locals i de les universitats públiques per tal d'afavorir el treball en xarxa i rendibilitzar el procés de normalització lingüística. Benicarló va acordar adherir-se a la Xarxa en el Ple del passat 25 d'abril.

Benicarló potencia la seua marca turística amb la renovació de la pàgina web

Després de mesos de treball, el nou portal s'estrena avui, i està en disponible en valencià, castellà, anglés i francés. L'estrena de la nova pàgina suposa un pas qualitatiu molt important en la promoció de l'oferta turística de Benicarló.