Surt a licitació l’adequació de la futura seu de la Biblioteca Manel Garcia Grau

L'Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació l'adequació de la planta baixa de l'antic centre de salut, que es convertirà en la nova seu de la biblioteca municipal. L'actuació s'emmarca en l'EDUSI i té un pressupost base de licitació de vora 900.000 euros, amb un termini d'execució de 10 mesos.

Benicarló contractarà 17 joves a través del programa Avalem Joves Plus

L'Ajuntament de Benicarló referma el seu compromís amb la creació d'ocupació i contractarà 17 joves menors de 30 anys que prestaran serveis en diferents departaments municipals al llarg d'un any. La iniciativa és gràcies al programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana, que destinarà al voltant de 255.000 euros a la ciutat.

Més de 300 xiquets i xiquetes han participat enguany en l'Escola d'Estiu

L'Escola d'Estiu de l'Ajuntament de Benicarló ha comptat enguany amb la participació de 308 xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys. Un total de 106 usuaris han fet ús del servei de menjador.

Finalitzen les obres de la segona fase d’ampliació del cementeri de Benicarló

S'han construït 344 nínxols i 120 columbaris, que completen la primera fase de les obres, que es va realitzar l'any 2009. La inversió ha estat de 156.969,40 euros (IVA inclòs).

La sisena edició del Circuit de Curses Populars aposta per la continuïtat

El calendari comença el 28 de setembre amb el 5k i finalitzarà el 17 de maig amb el Trail de Benicarló. Les inscripcions s'obriran en els pròxims dies per a tot el circuit en general o per a cada prova en particular.

Els treballs de neteja al Corral del Petiquillo minimitzen el risc d’incendis

Les actuacions les du a terme l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències a través d'un conveni amb el Consorci de Bombers. Els treballs van començar el mes de juny i han estat supervisats pels tècnics municipals i els responsables de la unitat dels serveis de Bombers.

Benicarló aposta per unes festes sense agressions sexistes i pel consum responsable

La Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives organitza per cinquè any una campanya per a conscienciar la població que la festa i l'oci han de ser espais segurs i lliures d'agressions sexistes. Voluntaris col·laboraran en el Punt Violeta que es tornarà a instal·lar al recinte de les penyes.

Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja arriben a l’onzena edició

Dijous 26 de setembre es donarà el tret de sortida a les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja amb una degustació al Mercat Municipal. Les Jornades del Pinxo començaran el 27 de setembre, mentre que les Jornades Gastronòmiques als restaurants aniran des del 6 d'octubre al 3 de novembre.

Finalitzen les obres d’adequació del futur Espai Empresarial Actiben

Les actuacions que s'han dut a terme eren necessàries per posar l'edifici a punt com a espai empresarial. La instal·lació, propietat de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i des del passat novembre cedit a l'Ajuntament, es trobava deteriorada per haver estat sense ús des de l'any 2012.

Benicarló rep 25.000 euros per a la promoció del valencià

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport concedeix a l'Ajuntament de Benicarló 25.159,76 euros per a la promoció del valencià. Les actuacions que se subvencionen van des de cursos de valencià per a no valencianoparlants fins activitats culturals o l'ús del valencià en les xarxes socials.