El Mucbe s’acoloreix amb «Poètiques del Collage», de Manuel Silvestre

La mostra està formada per obres amb una constant presència de figures i unes altres que són pura abstracció, i que es combinen per oferir un joc de ritmes característic de Silvestre. L'exposició es podrà visitar fins al 19 de gener.

135 candidats es presenten a les eleccions del Consell Municipal d’Infància i Adolescència

Al llarg d'aquesta setmana s'estan duent a terme les votacions en els diversos centres educatius del municipi. Aquest òrgan municipal de participació, que s'estrena a Benicarló, està format per regidors, representants polítics i per 25 representants de l'estudiantat: 16 d'educació primària i 9 d'educació secundària.

La Biblioteca Manel Garcia Grau fomenta la igualtat de gènere amb un contacontes

Vora 200 xiquets i xiquetes de 4t i 5è de primària han assistit a la funció duta a terme a la Biblioteca, que ha tingut com a objectiu fomentar la igualtat entre homes i dones. També s'organitza un concurs d'il·lustració i escriptura creativa, amb la igualtat com a protagonista, i en el qual l'alumnat pot participar.

Benicarló aposta per enfortir l’associacionisme empresarial amb tres tallers

L'objectiu de les activitats és reforçar les bases de les associacions entre empreses de la zona. Les jornades seran impartides pel president de l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre el 20 i 27 de novembre i el 4 de desembre.

‘Benicarló, Ciutat de Valors’ reivindica els drets de les persones i la integració social

Per tercer any, l'Ajuntament de Benicarló fa una aposta decidida pels valors socials i ha elaborat una potent programació al voltant de quatre blocs: la infància i adolescència; la violència de gènere; la discapacitat; i la tolerància, els drets humans i les persones migrades.

Comencen les obres de rehabilitació del futur Centre Cívic del carrer Major

Durant sis mesos es duran a terme tasques de prevenció, de reparació i de protecció de l'estructura en l'immoble conegut com a «casa de doña Fidencia». L'actuació forma part de l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat).

L’Ajuntament contractarà 6 persones desocupades majors de 30 anys

A través del programa EMCORP, del Servei Valencià d'Ocupació, l'Ajuntament cobrirà sis places de reforç per a la Brigada d'Obres i Serveis, entre peons d'obra i peons agropecuaris. Les contractacions seran a jornada completa, amb una durada de sis mesos.

L’Ajuntament de Benicarló obté un premi a la innovació en serveis socials

El guardó, atorgat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives té l'objecte de valorar actuacions i iniciatives innovadores en matèria de serveis socials. En el cas de Benicarló s'ha reconegut un programa implementat adreçat al tractament dels trastorns emocionals.

L'Ajuntament firma un conveni de col·laboració amb Cocemfe Maestrat

L'alcaldessa de Benicarló i el president de Cocemfe Maestrat han firmat un conveni per a finançar el Certamen de Ciclisme Adaptat que es va organitzar el passat mes de juny. La prova és una de les més esperades del calendari esportiu local.

Les obres de rehabilitació del Jardí del Mucbe encaren la recta final

Els treballs d'adequació del jardí interior del museu completaran totalment la rehabilitació de l'antic Convent de Sant Francesc i li donaran un valor afegit. El jardí comptarà amb un hort botànic i una àgora per a concerts i activitats culturals.