La Nit en Vetla tindrà 6 escenaris diferents i 17 artistes de renom internacional

Les set companyies que actuaran demà divendres tenen un reconegut prestigi i compten amb artistes de 5 nacionalitats diferents. Els espectacles d'acrobàcies, música, dansa i circ es repartiran entre els sis escenaris que s'han preparat.

47 adolescents participen en una activitat amb residents del Centre Geriàtric

L'activitat conjunta està emmarcada dins de la campanya «Viu l'Estiu», organitzada per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Els joves, d'entre 14 i 17 anys, procedeixen tant de la Comunitat Valenciana com d'Aragó.

El Ple aprova les delegacions, les retribucions i les dedicacions exclusives i parcials

Les sessions ordinàries del Ple tindran lloc l'últim dijous de cada mes i la Junta de Govern Local es reunirà els dilluns. S'han aprovat tres dedicacions exclusives i 11 dedicacions parcials, incloent les dels portaveus dels grups municipals de l'oposició.

El comerç de Benicarló es bolca amb la celebració de la Nit en Vetla

La potent oferta cultural de la Nit en Vetla d'aquest divendres anirà acompanyada per una gran activitat comercial. Quasi 60 establiments es bolcaran amb ofertes i promocions comercials en tots els sectors: des de tendes de roba fins a perfumeries, passant per llibreries o joieries.

L’Ajuntament s’adherirà al programa Erasmus per a acollir estudiants de Bédarieux

La firma del conveni permetrà que els estudiants practiquen especialitats com climatització, electricitat o manteniment d'edificis en el si de la Brigada d'Obres i Serveis. Els alumnes procedeixen del centre de formació professional LP Fernand Leger de Bédarieux, localitat propera a Montpeller, al sud de França.

Els treballs de substitució de la gespa del camp de futbol avancen a bon ritme

L'actuació s'allargarà durant el mes de juliol i està previst que finalitze a principis del mes d'agost. La substitució de la gespa forma part d'una actuació integral que té previst condicionar la instal·lació, que cada dia utilitzen més de 350 esportistes, entre els jugadors del futbol base i del primer equip.

La veterinària benicarlanda Elsa Beltran serà la mantenidora de les Festes Patronals

Està especialitzada en neurologia i neurocirurgia i i és professora a la Universitat de Londres des de 2014. L'alcaldessa, Xaro Miralles, ja ha informat de la proposta a la Junta de Portaveus.

Circ, dansa, cinema, visites guiades i esport concentren les activitats d’estiu a Benicarló

L'Ajuntament de Benicarló ha preparat una àmplia programació per a aquest estiu. Hi destaquen els espectacles de circ i dansa, el cinema a la fresca, les visites guiades i les activitats esportives a la platja.

Les escultures inèdites de Moisès Gil desembarquen al Mucbe

L'exposició recull set instal·lacions creades expressament per a l'ocasió per l'escultor valencià, que principalment amb acer i alumini, visibilitza els que per a ell són els problemes de la societat. La mostra es podrà visitar a la capella del Mucbe fins al 22 de setembre.

Arranca la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló

L'Ajuntament de Benicarló ha publicat les bases de la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló, en les modalitats d'àlbum infantil il·lustrat, divulgació científica, narrativa memorialística i llibre gastronòmic. Les obres es podran presentar fins al 20 d'octubre.