El Consell d’Infància i Adolescència es posa en marxa amb tres reunions de treball

Els 25 xiquets i xiquetes que van ser escollits el passat mes de novembre per a formar part del nou òrgan municipal de participació han dut a terme tres sessions de treball durant les últimes setmanes. Les reunions han valgut per a començar a treballar i aportar propostes al futur Pla Municipal d'Infància i Adolescència.

La Demostració de pinxos encetarà demà la 27a Festa de la Carxofa

La Festa de la Carxofa de Benicarló arranca amb la 7a edició de la Demostració de pinxos de la Carxofa, que enguany canvia d'ubicació i es durà a terme a la carpa de la plaça de la Constitució. A partir de divendres començaran les Jornades del Pinxo, que s'allargaran fins al 26 de gener.

Quatre agents s’incorporen al cos de la Policia Local de Benicarló

Avui han començat a treballar els quatre agents de Policia Local que s'han incorporat a la plantilla a través del torn de mobilitat. Els altres 9 agents que han superat el procés selectiu per torn lliure s'incorporaran una vegada hagen finalitzat la formació a l'IVASPE.

La Generalitat Valenciana millorarà la integració del port amb la ciutat

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat en la seua visita a Benicarló que la Generalitat Valenciana invertirà al voltant de 100.000 euros en la realització de dos actuacions que pretenen millorar la integració del port amb la ciutat. La Conselleria també està a punt de finalitzar el carril bici del Polígon Industrial El Collet.

Benicarló fomenta la inserció sociolaboral de persones en risc d'exclusió social

La Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives està duent a terme la tasca a través del programa «Itineraris Integrats d'Inserció Laboral». La iniciativa pretén que les persones es desenvolupen social i professionalment i que això els ajude a millorar la seua ocupabilitat.

La Festa de la Carxofa 2020 arrancarà el 10 de gener amb les Jornades del Pinxo

Un total de 31 bars i cafeteries participaran en les Jornades del Pinxo, que començaran el 10 de gener i s'allargaran fins al 26 de gener. Enguany es proposen tres itineraris diferents per a degustar totes i cadascuna de les propostes gastronòmiques.

Finalitzen els treballs de regeneració del jardí de l’Auditori Pedro Mercader

Les actuacions han consistit a renovar les canonades de reg i les arquetes amb criteris d'eficiència i estalvi energètic. També s'ha sanejat l'estany central i s'ha incorporat un nou disseny amb elements de fusta, rocalla amb plantes aromàtiques autòctones i espais de flors ornamentals.

Benicarló habilitarà un parc caní amb obstacles, activitats d’agility i un pipi-can

Els treballs van començar la setmana passada i s'inclouen en els pressupostos participatius de 2019. La zona comptarà amb obstacles i elements d'agility, bancs per als acompanyats, dispensadors de bosses i una font.

L’Ajuntament incrementa un 30% l’aportació al Consell Regulador de la Carxofa

El Consistori aporta 6.500 euros per a les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador durant 2019, un 30% més que en els anys anteriors. El conveni servirà per a finançar les experiències gastroturístiques en camps de carxofes que tan d'èxit van tindre en la passada edició de la Festa de la Carxofa.

El Nadal arriba al Geriàtric de la mà de l’alumnat de La Salle i la Coral de Gent Gran

Els 120 estudiants de primer d'ESO de La Salle han compartit el matí amb els usuaris del Centre Geriàtric i del Centre de Dia 9 d'Octubre en el marc d'una activitat docent que té com a objectiu obrir l'alumnat a altres realitats i reconéixer el valor de les persones majors. El Cor de Gent Gran també s'ha sumat a la festa cantant nadales.