Benicarló acull diverses activitats de la Unitat Militar d’Emergències en el seu 14é aniversari

L'UME celebra els seus primers 14 anys de servei amb una exposició de vehicles, una conferència i una mostra fotogràfica que repassa les intervencions que han realitzat. L'exposició de fotografies es podrà visitar a l'Edifici Gòtic fins al 15 de novembre.

Es consolida el cicle De por!, l’aposta per a la Nit d’Ànimes i el Dia de Tots Sants

La programació compta amb una visita guiada pels carrers del centre, que repassarà històries de bandolers benicarlandos, i amb dos contacontes: un per a públic infantil i un per a públic adult. L'activitat es concentrarà la nit del 31 d'octubre i l'1 de novembre.

José Reyes Belzunce guanya el XXI Certamen de Fotografia Ciutat de Benicarló

El primer premi del XXI Certamen de Fotografia Ciutat de Benicarló ha estat per a la fotografia «Un domingo en Benicarló, 2», de José Reyes Belzunce. Les 38 obres presentades es podran veure al Mucbe fins al 24 de novembre.

Els Premis Literaris s’apropen més a la ciutadania en l’edició de 2019

La Setmana dels Premis començarà dilluns 11 de novembre amb l'anunci dels guanyadors i finalitzarà dissabte 16 amb l'acte de lliurament. A més, s'ha programat un seguit d'actes al voltant dels premis que es duran a terme al llarg de la setmana.

Benicarló es promociona a la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Aquest cap de setmana, Benicarló ha estat present a la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, que s'ha dut a terme a València. S'han promocionat els atractius turístics de la ciutat, especialment la gastronomia i la Carxofa de Benicarló.

Nou impuls per a la implantació de l’administració electrònica a Benicarló

Personal polític i tècnic de l'Ajuntament de Benicarló assisteix a unes jornades formatives sobre la plataforma SEDIPUALB@. Aquesta eina, desenvolupada per la Diputació d'Albacete, servirà per a implantar l'administració electrònica a l'Ajuntament de Benicarló.

Benicarló prepara un Pla Municipal d’Infància i Adolescència

La Regidoria de Serveis Socials està ultimant l'elaboració d'un Pla Municipal d'Infància i Adolescència que permetrà planificar les polítiques en aquests dos àmbits i reforçar la presència dels infants i els joves en els òrgans de participació. El Pla preveu la creació del Consell Municipal d'Infància i Adolescència.

Benicarló renova el conveni per a oferir el servei d'assessorament hipotecari

L'Ajuntament de Benicarló ha renovat el conveni amb el Col·legi d'Advocats de Castelló per tal de donar suport jurídic als ciutadans davant de les reclamacions hipotecàries. El servei es presta tots els dimarts a les oficines de la Cambra Agrària.

Vora 500 alumnes s’han matriculat als cursos de la Universitat Popular

El nou curs de la Universitat Popular engegarà el pròxim dilluns 21 amb 497 alumnes matriculats, que es repartiran en 29 grups. Respecte al curs de Dibuix i Pintura, s'està condicionant un local que permetrà dur a terme l'activitat en perfectes condicions.

Arriba Bocabadats, un programa de teatre, música i tallers familiars

Del 19 d'octubre al 30 de novembre tindrà lloc la setena edició de Bocabadats, un programa que inclou teatre, música i tallers familiars. El cicle comptarà amb sis espectacles infantils i set tallers artístics per a tota la família.