Visites dinamitzades per donar a conéixer la història i la cultura del municipi

Les activitats culturals per al mes de juliol incorporen dos noves visites dinamitzades: «Els orígens de Benicarló: L'alqueria musulmana» i «Les Roques de la Barbada: La mar a l'antiguitat». El programa el completa la visita al Poblat Iber Puig de la Nau i la visita pel Centre Històric, amb el Vi de Carlon com a protagonista.

Arranquen els dos tallers d’ocupació per a persones amb dificultats d’inserció laboral

Els programes tenen una durada de 6 mesos i donaran formació en jardineria a 20 persones. Un dels tallers es gestiona des de l'Ajuntament i l'altre a través del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral (Obsedi Maestrat), amb seu a Benicarló.

Benicarló posa en valor el sector pesquer a través de la La Ruta dels Pescadors

La Regidoria de Turisme, la Regidoria de Cultura i la Confraria de Pescadors han posat en marxa aquesta iniciativa per tercer any consecutiu. La ruta es farà tots els dijous de juliol i l'1, 8 i 16 d'agost.

David Tena, escollit millor esportista de 2018 en la Gala de l’Esport

El tirador del Club de Cazadores San Huberto David Tena Pérez té un ampli currículum e el món del tir i de la caça. Manola Belda, del Club Mabel, ha estat distingida amb el premi a la millor trajectòria esportiva i el Club d'Atletisme Baix Maestrat ha guanyat el guardó a l'entitat més destacada.

Les banderes blaves ja onegen a les platges del Morrongo i la Caracola

Els paràmetres per a concedir les banderes blaves tenen en compte la informació educativa i ambiental, la sostenibilitat, la qualitat de les aigües i els serveis i la seguretat.

Benicarló reivindica el dret a la diversitat sexual

L'Ajuntament de Benicarló ha celebrat avui el Dia Internacional de l'Orgull LGTB amb la lectura d'un manifest institucional reivindicatiu, un acte que s'emmarca dins de la tercera edició del cicle ‘Bategant Resistències'. La jornada d'avui, en defensa del dret a la diversitat sexual, la completa una xarrada, un espectacle de dansa i un concert.

Tot preparat per a la Gala de l'Esport 2019

Aquest dissabte 29, a partir de les 19.00 hores, a l'Auditori Pedro Mercader tindrà lloc la Gala de l'Esport, un dels actes més especials del calendari esportiu benicarlando. En la gala es donaran a conéixer els premis al millor esportista, millor trajectòria esportiva i entitat esportiva més destacada.

Benicarló ja ho té tot a punt per a la tercera edició de ‘Bategant resistències’

La Regidoria de Benestar Social organitza la tercera edició del cicle ‘Bategant resistències' al voltant del Dia Internacional de l'Orgull LGTB (28 de juny). Les activitats programades, en defensa del dret a la diversitat sexual, tindran lloc entre dimecres 26 i divendres 28 de juny.

La Generalitat construirà un nou col·legi a Benicarló per reduir les ràtios d’alumnes

El nou centre serà d’una línia i estarà ubicat a l’UA7, entre els carrers del Puig de la Nau i de Vinaròs. El degoteig d’alumnes que s’incorporen cada any és constant i obliga la resta d’escoles a trencar les ràtios.

L’alcaldessa de Benicarló anuncia les delegacions per a la legislatura 2019-2023

L’estructura organitzativa presenta alguns canvis respecte de l’anterior període. Es crearà una Regidoria de Modernització, Transparència i Administració Electrònica i una altra de Mobilitat Urbana Sostenible.