S’inicien els treballs de millora dels accessos al CEIP Eduardo Martínez Ródenas

L'actuació, que va ser el tercer projecte més votat als Pressupostos Participatius 2019, consistirà a condicionar els accessos del centre per tal d'ampliar i millorar l'accessibilitat. El carrer del Port passarà a ser de sentit únic.

Benicarló firma un conveni per a controlar les colònies de gats al nucli urbà

El document, signat amb l'Associació Pels Gats-Projecte CES Benicarló, té com a objectiu principal el control i la gestió de les colònies de gats dels carrer de la ciutat. L'import del conveni és de 5.000 euros.

La setena edició de Bocabadats tanca la temporada amb gran èxit de participació

Un total de 1.587 persones han assistit als sis espectacles que s'han representat, mentre que els vuit tallers didàctics familiars han congregat 600 persones. Un dels espectacles va servir per estrenar el Jardí del Mucbe.

Benicarló rebrà l’any que ve 325.000 euros de la Diputació de Castelló

El Pla 135 de la Diputació de Castelló proporcionarà 105.000 euros, mentre que 220.000 euros procediran del Fons de Cooperació Municipal que ha activat la Diputació per al 2020. El diputat de Promoció Ceràmica ha anunciat aquestes aportacions de la Corporació Provincial durant la visita al Jardí del Mucbe, el nou espai cultural de Benicarló que s'ha rehabilitat a través del Pla 135 de la Diputació.

Benicarló recull el Premi a la Innovació en Matèria de Serveis Socials ‘Amparo Moreno Vañó’

El guardó, atorgat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, reconeix actuacions i iniciatives innovadores en matèria de serveis socials. En el cas de Benicarló s'ha premiat un programa implementat adreçat al tractament dels trastorns emocionals.

Benicarló reprèn les negociacions per al trasllat de l’Ecoparc al Sector 11

La instal·lació s'ubicarà als terrenys ubicats a la part de darrere del Cementeri Municipal. Es preveu que el trasllat puga estar efectuat de manera definitiva al llarg de l'any 2020.

El Cicle de Teatre Familiar compleix 20 anys en plena forma

Tres espectacles de primer nivell passaran per l'Auditori aquest Nadal en el marc del Cicle de Teatre Familiar. Un cicle que enguany compleix 20 anys, amb un balanç de més de 80 companyies nacionals i internacionals i més de 27.500 espectadors.

La Policia Local farà controls d’alcoholèmia i de drogues al llarg d’aquest cap de setmana

La Policia Local de Benicarló controlarà durant els dies 12, 13, 14 i 15 la taxa d'alcoholèmia i la presència de drogues entre els conductors coincidint amb els dinars i sopars d'empresa habituals en aquestes dates. Aquestes campanyes són essencials per disminuir el nombre d'accidents.

Abonos Calsilla guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal 2019

El jurat del XXV Concurs d'Aparadors de Nadal ha concedit el primer premi a Abonos Calsilla, mentre que Vetes i Fils ha aconseguit el segon premi i Raquel Papers, el tercer. Els guanyadors rebran un premi de 300, 200 i 150 euros, respectivament.

Benicarló presenta una ambiciosa programació nadalenca amb actes per a tots els gustos

L'Ajuntament de Benicarló ha organitzat una programació de Nadal i Reis que omplirà la ciutat d'activitats festives fins al 6 de gener. La nova edició de Benicarlàndia, les arribades del Pare Noel i de Reis i la festa de Cap d'Any encapçalen una programació carregada d'actes.