Benicarló adquireix dos noves cistelles per al Pavelló Poliesportiu Municipal

El canvi era una de les exigències de la Federació Espanyola de Bàsquet per poder jugar a la categoria de LEB Plata. Han estat comprades al Valencia Basket Club.

Comencen els muntatges de casals i els talls de carrers per les Falles 2020

Alguns carrers passaran a ser de doble direcció i en altres només es permetrà l'accés als veïns. La zona blava quedarà inhabilitada del 6 al 20 de març. Aquest dimecres sí que hi haurà Mercat a la plaça de la Constitució però els dies 11 i 18 de març només hi haurà mercat de fruita i verdura.

Turisme organitza visites guiades per a conéixer les Falles de ben a prop

La iniciativa té un preu de 7 euros per persona, que arriba a 17 si inclou el dinar a un casal faller. Les visites s'han organitzat els dies 14, 15 i 19 de març en horari de matí.

Avancen les obres d’adequació de la futura seu de la Biblioteca Manel Garcia Grau

Els treballs van començar a primers d'any amb l'enderrocament dels barandats interiors que tenia l'edifici i amb la reconstrucció de la façana. L'actuació s'emmarca en l'EDUSI i té un termini d'execució de 10 mesos.

Educació i Ajuntament de Benicarló aborden les reformes dels instituts a través de l’Edificant

El director general d'Infraestructures Educatives de la Conselleria, Víctor Garcia, i l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s'han reunit amb les comunitats educatives de l'IES Joan Coromines i de l'IES Ramón Cid per informar i explicar com avancen les actuacions del pla ‘Edificant' per a la reforma dels dos instituts.

Les restes arqueològiques de la capella del Convent tornaran al Mucbe

Els béns museístics es van traslladar al Museu de Belles Arts de Castelló quan es van trobar mentre es feien els treballs de restauració del Convent de Sant Francesc. Entre les restes es troben monedes, un medalló, un crucifix, restes d'armes i fragments ceràmics.

El carrer de València s’obrirà al trànsit a mitjans de la setmana que ve

Les obres estan a punt de finalitzar, només queda asfaltar el carrer, pintar les senyalitzacions vials i plantar els arbres. Les actuacions han tingut un cost de 190.189,56 euros (IVA inclòs).

Les Falles 2020 comptaran amb el dispositiu de seguretat més gran dels últims anys

240 efectius de la Policia Local treballaran al carrer entre tots els torns, distribuïts en quatre patrulles en cadascun. Baixa la delinqüència en general, tot i que augmenten les estafes a través d'Internet.

Benicarló presenta una àmplia programació amb motiu del Dia de la Dona

Esport, exposicions, tallers, teatre, programes de ràdio, projecció de documentals i xarrades protagonitzen la programació de la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives amb motiu del 8 de març. Les activitats començaran aquest diumenge amb la Volta a Peu per la Igualtat.

Es recuperen 74.159,74 euros a través de reclamacions tramitades per l’OMIC

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Benicarló ha gestionat durant el 2019 un total de 285 reclamacions de persones usuàries, principalment del sector de la telefonia, amb el 43,9% del total. A més, des de l'OMIC s'han atès 555 consultes, gestionat 495 denúncies i rebut 288 queixes de clients.