Els comerços de Benicarló surten al carrer 2 vegades a l'any per oferir les millors ofertes, que rematen les temporades de rebaixes, a preus molt i molt interessants. «Comerç al carrer» és una campanya organitzada per la Unió de Comerços de Benicarló i la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Benicarló, en què les botigues participants ofereixen els millors productes als millors preus, amb l'atenció i la qualitat que caracteritzen al comerç de la ciutat.

Més de 30 comerciants formen part de les diverses edicions d'aquesta campanya, que va iniciar-se a l'estiu de 2003, amb carpes muntades al carrer Major, en ple Centre Històric Comercial. Aquesta campanya se celebra un diumenge del mes de febrer o març per a acabar la temporada d'hivern i del mes d'agost o setembre per finalitzar la temporada d'estiu.

Roba de dona, home, xiquet, moda esportiva, sabates, roba per la casa, bosses, complements, perfums, plantes, bijuteria, fotografia, regals, joguets... de tot i més podràs trobar al tradicional «Comerç al carrer».

-->